Magazin Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 17.06.2024 09:35

Oyuncu Gözde Çay'a teklif yağıyor

Rol aldığı yapımlara etkileyici oyunculuk performansı ve güzelliğiyle damgasını vuran Gözde Çay, yapımcıların radarına girdi.
Oyuncu Gözde Çay'a teklif yağıyor

 Çok sayıda teklif alan oyuncu, yaz dönemini bu projeleri değerlendirerek geçiriyor. Gözde Çay yakında kararını verecek ve yeni yayın döneminde ses getirecek bir rolle seyirci karşısında olacak!

1991 yılında İsviçre’de doğan Gözde Çay, eğitim hayatını Beykent Üniversitesi Basın Yayın Bölümü’nde tamamladı. 2000 yılında Swatch’un çocuk saatlerinin yüzü olan güzel isim, daha sonra Burhan Akçin, Craft Tiyatro gibi birçok yerde oyunculuk eğitimi aldı.

16 YILDIR OYUNCULUK YAPIYOR

Profesyonel oyunculuğa 2008 yılında “Prenses Perfinya” dizisinde Atilla Ercan’ın kızı rolünü üstlenerek başlayan Gözde Çay, daha sonra “Müziklerin Efendisi”, “Adab-ı Muaşeret”, “Selena”, “İki Aile”, “Doktorlar”, “Rüya Gibi”, “Gümüş”, “Hayat Dediğin”, “Kaderimin Oyunu”, “Baba”, “Teşkilat” ve “Kuş Uçuşu” adlı film ve dizilerde rol aldı.

YENİ SEZONDA EKRANDA

Başarılı performansı ve güzelliğiyle dikkat çeken Gözde Çay son dönemde yapımcıların da gözdesi haline geldi. Teklif üstüne teklif alan genç oyuncu, şimdilerde vaktini senaryo okuyarak geçiriyor. Oyunculuk yeteneğini iddialı bir rolle göstermek isteyen Çay, yakında kararını verecek ve seçeceği proje için kamera karşısına geçecek. Oyuncu, yeni yayın döneminde ses getirecek bir projeyle ekranda boy gösterecek.