Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 26.03.2024 14:09

OBSS'de Üst Düzey Atamalar

OBSS, Dijital Dönüşümde Yeni Liderlerle Yoluna Devam Ediyor
OBSS'de Üst Düzey Atamalar

OBSS, yenilikçi yazılım çözümleri ve teknoloji danışmanlık hizmetleri sunan öncü bir kuruluş olarak, dijital dönüşümün önemini vurgulayan iki stratejik liderlik ataması gerçekleştirdi. Emre Kahraman Dijital Bankacılık Direktörü olarak göreve getirilirken Pazarlama ve İletişim Lideri olarak ise Ali Sarı atandı. 

Kurulduğu 2005 yılından bu yana global alanda ölçeklenebilir yazılım çözümleri ile müşterilerinin dijital dönüşüm yolculuklarında güvenilir bir ortak olan OBSS; finans, sigortacılık, telekomünikasyon, perakende ve daha birçok sektörde tecrübesi ve uzmanlığıyla tanınmaktadır.

Emre Kahraman - Dijital Bankacılık Direktörü

OBSS’nin bankacılık alanındaki hizmetlerini güçlendirmek, müşterilere sürdürülebilir ve yenilikçi bankacılık deneyimleri sunmak amacıyla Emre Kahraman Dijital Bankacılık Direktörü olarak göreve getirilmiştir. 

OBSS'den önce DefineX'te, başta üst düzey bankalarla olmak üzere küresel projelerde danışmanlık yapmış, dijital dönüşüm süreçlerine liderlik etmiş ve dijital ürünlerin tasarımını yönlendirmiştir. Ayrıca, Getir'de Mobil Bankacılık Direktörü olarak dijital kanal yönetimi ve tasarım stüdyosu ekiplerini yönetmiş, Akbank ve Fortis Bank Türkiye’de dijital bankacılık  alanında önemli roller üstlenmiştir.

Sakarya Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi'nden lisans ve yüksek lisans dereceleriyle mezun olan Emre Kahraman, kariyeri boyunca dijital bankacılık projelerinde yer almış ve sektördeki en son teknolojileri ve yenilikleri yakından takip ederek dijital bankacılık alanında uzmanlaşmıştır.

Ali Sarı - Pazarlama ve İletişim Lideri

OBSS’de Pazarlama ve İletişim Lideri olarak atanan Ali Sarı, şirketin globalleşme sürecinde pazarlama ve iletişim stratejilerini geliştirerek marka bilinirliğini güçlendirmeye liderlik edecektir.

Accenture, Experian, EVAM, ICRON ve Peppers & Rogers Group gibi global şirketlerde üst düzey pazarlama pozisyonlarında görev alan Ali Sarı, yeni ürünlere yönelik stratejiler geliştirerek küresel marka oluşturma süreçlerine liderlik etmiştir. 12 yıllık B2B Pazarlama kariyerinde çalıştığı şirketlerde Türkiye, Orta Doğu, Avrupa ve Rusya gibi bölgelerindeki pazarlama ve iletişim stratejilerini yönlendirerek başarı sağlamıştır. Wellbees'te Pazarlama Lideri olarak görev yaptığı dönemde başarılı pazarlama stratejileri ve etkili kampanyalarla şirketin marka bilinirliğini artırmış ve şirketin global pazarlarda büyümesinde önemli rol oynamıştır.

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu Ali Sarı, farklı sektörlerde edindiği geniş bir perspektifle pazarlama stratejileri ve marka bilinirliği konularında önemli deneyimler kazanmış, hem ulusal hem de uluslararası pazarlarda başarılar elde etmiştir.