Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 16.04.2024 16:06

Nur Bilen Yavuzer X NetWork Kapsül Koleksiyon

Moda dünyasının güçlü stili ve ilham veren ismi Nur Bilen Yavuzer'i NetWork'le buluşturan Nur Bilen Yavuzer X NetWork Kapsül Koleksiyonu, modern kadının ihtiyaçlarına cevap veren, iddialı ve minimal şıklığa özgürlük duygusu katan zamansız bir anlayışa sahip.
Nur Bilen Yavuzer X NetWork Kapsül Koleksiyon

Çok yönlü şehir kadının dolabında olması gereken anahtar parçalardan oluşan kapsül koleksiyonda denim pantolon ve gömleklerden basic atletlere, keten takımlardan, etek, elbise ve klasik poplin gömleklere ve gece elbiselerine kadar geniş bir ürün seçkisi sunuyor. Koleksiyon bej, kahve, siyah, beyaz, lacivert gibi zamansız renklerden ve pamuk, keten gibi naturel kumaşlardan oluşuyor. Nur Bilen Yavuzer; gündüz stilindeki minimal şıklığı geceye ışıltılı jarse elbiseler, payetli etek ve büstiyerler ile taşıyarak bu yaz davetlerinde de kendinizi hem iyi hem de güçlü hissetmenizi hayal ediyor. 

Aksesuarlarla zenginleştirilmiş olan koleksiyon, şıklıkla konforu bir arada sunan loafer, babet ve terlikler, hasır çantalar ve örgü detaylı kemerler ile tamamlanıyor.

Bodum’da yapılan koleksiyon çekiminin yaz ruhunu yansıtan fotoğraf karelerinde Emre Doğru’nun imzası var. 

Zamansız ve abartısız her kadının gözdesi olmaya hazır, birbirinden şık ve rahat parçaların yer aldığı Nur Bilen Yavuzer X Network Kapsül Koleksiyonu’nu yakından incelemek için seçili NetWork mağazalarına ve NetWork online adresine davetlisiniz.