Magazin 02.10.2020 03:00 Güncelleme: 01.10.2020 18:57

Nisa'dan aşk iddialarına yanıt yok

Survivor yarışması ile tanınan ve yarışmadaki arkadaşı Barış Murat Yağcı ile yaşadığı aşk ile gündemde kalan Nisa Bölükbaşı, geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı.
Nisa'dan aşk iddialarına yanıt yok

CANER ERKİN-MERT HAKAN YANDAŞ

İZİN GÜNÜ

Fenerbahçe'nin iki başarılı ismi Caner Erkin ve Mert Hakan Yandaş, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. İzin gününde birlikte alışveriş merkezine gelen sarı lacivertli futbolcular, Markalar Sokağı'nda Beymen mağazasından çıkarken görüntülendiler. Vale noktasında araçlarını bekledikleri sırada Fenerbahçeli taraftarların fotoğraf isteklerini kırmayarak öz çekim yapan futbolcular araçlarının gelmesi ile birlikte alışveriş merkezinden ayrıldılar.

NİSA BÖLÜKBAŞI

ALIŞVERİŞ TURU

Survivor yarışması ile tanınan ve yarışmadaki arkadaşı Barış Murat Yağcı ile yaşadığı aşk ile gündemde kalan Nisa Bölükbaşı, geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı. Bir erkek arkadaşı ile birlikte Markalar Sokağı'nda bulunan Butterfly Chocolate da kahve içen eski yarışmacı alışveriş merkezinin girişinde görüntülendi. Flaşların patlaması ile birlikte gülerek "Haydaaa" diyen Nisa Bölükbaşı aşk haberlerine cevap vermemeyi tercih etti. Kahve molası sonrası alışveriş turuna devam eden Bölükbaşı, Survivor tutkunlarının ilgisini de karşılıksız bırakmadı.

ECE ERKEN-NOYAN ERKEN

EYMEN'İN OKULU OLMASA...

Yaz sezonunu Çeşme de ki yazlığında geçiren deneyimli sunucu Ece Erken, geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Alışveriş turu sonrası Markalar Sokağı'nda bulunan Vale noktasında araçlarını beklerken görüntülenen sunucu muhabirler ile ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi. Koronavirüs nedeni ile normalden daha fazla Çeşme'de kalan Erken, muhabirlerin "Bu sene İstanbul'a çok geç döndünüz" yorumuna "Evet bu sene biraz fazla kaldık. Hatta Eymen okula başladı, okulu olmasaydı biraz daha fazla kalabilirdik, mecburen döndük" dedi. Babası Noyan Erken ile birlikte alışveriş turunu tamamlayan Ece Erken aracının gelmesi ile birlikte muhabirlere teşekkür ederek alışveriş merkezinden ayrıldı.

SEDA BAKAN

ANNE KIZIN ALIŞVERİŞ TURU

Kızını dünyaya getirdikten sonra yaklaşık bir sene mesleğine ara veren ve bu sezon Fox Tv'nin başarılı dizisi "Mucize Doktor" ile ekranlara geri dönen güzel oyuncu Seda Bakan, önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı. Kızı Leyle ile birlikte alışveriş merkezine gelen Bakan, Markalar Sokağı'nda bulunan dünyaca ünlü mağazaları gezerken görüntülendi. Gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayan başarılı oyuncu, kızı Leyle ile birlikte açık havada alışverişin keyfini çıkardıktan sonra kısa sürede alışverişini tamamlayarak alışveriş merkezinden ayrıldı.