Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Mustafa Ercan ORTAÇ 29.03.2024 14:25

Multinet Up ve Open English iş birliğiyle dil eğitimi yüzde 70 indirimli!

Multinet Up, yemek kartı kullanıcıları için yeni bir kampanya devreye aldı. Open English'ten çevrimiçi İngilizce eğitim paketi satın alan MultiNet'liler, kampanya kapsamında yüzde 70 indirimli dil eğitimi fırsatı yakalıyor.
Multinet Up ve Open English iş birliğiyle dil eğitimi yüzde 70 indirimli!

Multinet Up, online İngilizce eğitim platformu Open English iş birliği ile yemek kartı kullanıcılarını sevindirecek yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, MultiNet yemek kartı kullanıcıları, Open English’ten satın aldıkları online İngilizce eğitim paketlerinde yüzde 70 indirim fırsatı elde ediyor. İlk satın alımlarda geçerli olan kampanya 31 Mart 2024 tarihinde sona erecek.

Dünyada 2 milyondan fazla öğrenciye ana dili İngilizce olan eğitmenler tarafından çevrimiçi dil eğitim hizmeti veren Open English, 7/24 canlı sınıflar ve interaktif dersler ile her seviye için ayrı CEFR standartlı sertifika sunuyor. Bireysel çalışma planı ve uluslararası sınavlara hazırlık programları hizmetleri de platformda kullanıcılar ile buluşuyor.

                                                                                                                                        

Kampanyadan yararlanmak için, Open English’in web sitesinde yer alan özel kampanya formunun doldurulması ve Open English’ten alınacak müşteri hizmetleri aramasında ilgili danışmana MultiNet kullanıcısı olduğu belirtilmeli. Mevcut üyelikler ile birleştirilemeyen kampanya, altı ve on iki aylık paketler için aynı indirim oranını sunuyor.