Sağlık Kaynak: Musa ALİOĞLU 24.05.2024 14:00 Güncelleme: 24.05.2024 14:52

Memorial, Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın sponsoru oldu

Memorial Sağlık Grubu, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 36'ıncısı gerçekleşecek olan Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın sağlık sponsoru oldu. Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen imza törenine, Memorial CEO'su Bora Uludüz ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkan Vekili Nihat Usta katıldı.
Memorial, Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın sponsoru oldu

Memorial’ın, çocukluk çağından itibaren sağlıklı beden ve zihin gelişimi için sporla iç içe bir yaşama katkı sağladığını belirten Bora Uludüz, sporun bir yaşam biçimine dönüşmesi için farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini dile getirdi. Uludüz, “Sporun farklı dallarında kulüplerimizi sponsorlukla destekliyoruz. Bunun yanında bireysel sporcularımıza da, başarı yolculuklarında eşlik ediyoruz. Dünyamızın geleceğini sağlıklı nesillere emanet edebilmek için, çocukluk çağından itibaren spor ile iç içe büyüyen bireylerin yetişmesini istiyoruz. Yıllardır, dünyadan farklı insanları buluşturan bu anlamlı yarışı düzenleyen Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’ne de spora destek misyonumuzu pekiştirdiğimiz bu işbirliği için teşekkür ediyorum.” dedi. 

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkan Vekili ve Boğaziçi Organizasyon Komitesi Başkanı Nihat Usta, “Yarışmamızın özellikle yüzücülerin olmazsa olmazı gerek suda gerek karada güvenliğinin sağlık yönünden sağlanmasıdır. Bu yılki yarış için Memorial Sağlık Grubu ile güzel bir işbirliği gerçekleştirdik. Sağlık sponsorumuz olarak bize destek verecekler. 25 Ağustos’ta gerçekleşecek olan 36. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı ve öncesindeki seçme sıralama yarışmalarında da yanımızda yer alacaklar. Gururluyuz. Çok güzel bir organizasyon olacağına inanıyoruz. Bu birlikteliğin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Dünyanın Asya’dan Avrupa’ya yapılan ve her yıl binlerce yüzücünün iki kıtayı birleştirdiği tek yüzme müsabakası olan 36.Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, bu yıl da hem Türkiye hem de dünyanın pek çok ülkesinden pek çok yarışmacının kulaç atacağı büyük bir organizasyonla gerçekleşecek. Ülkemizde sporun gelişmesi ve toplumda sağlıklı yaşam bilincinin oluşması adına 20 yıldır sporun pek çok dalını destekleyen Memorial, bu yıl Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışında sporculara sağlık desteği verecek.