Kültür Sanat Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 29.03.2024 14:40

Mcdodo'nun ürünleri artık D&R mağazalarında

Türkiye'nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, ürünlerini farklı platformlarda kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. İstanbul başta olmak üzere deneyim mağazalarının kapılarını ziyaretçilere açan Mcdodo, online kanallarda ve zincir mağazalarda da satış noktalarını artırıyor. Mcdodo ürünleri artık, D&R mağazalarında da satışa sunuluyor.
Mcdodo'nun ürünleri artık  D&R mağazalarında

Hızlı şarjdaki uzmanlığını ve modern hayatı kolaylaştıran tüm mobil aksesuarları farklı kanallar aracılığıyla kullanıcılara sunan Mcdodo, şimdi de D&R mağazalarında teknoloji meraklılarıyla buluşuyor. İlk etapta D&R’ın İstanbul İstinyepark, Galataport, Zorlu Center, Cevahir AVM ve Akasya AVM’lerinde satışa sunulacak olan Mcdodo ürünleri; mayıs ayında açılacak Bağdat Caddesi mağazası başta olmak üzere diğer mağazalarda da kademeli olarak yer alacak. Tüketiciler Mcdodo ürünlerine artık daha fazla noktada ulaşarak tüm teknolojik aksesuar ihtiyaçlarına en hızlı şekilde çözüm bulabilecek. 

 

Mcdodo’nun En Sevilen Ürünleri D&R’da!

 

Mcdodo’nun en çok tercih edilen hızlı şarj ve data kabloları, magsafe powerbank’leri, 3 in 1 kablosuz şarj standı, araç içi telefon tutucu ve kablosuz şarjları, çevirici ve çoklayıcı adaptörleri (hub’lar) gibi ürünleri, artık Türkiye’nin en çok ziyaretçi alan D&R mağazalarında da ulaşılabilir olacak.

 

750 farklı ürün seçeneği 

 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, ihtiyaca uygun teknolojik aksesuarlar üretmeye devam ediyor. Günümüzün dijitalleşen mobil dünyasında, teknolojik aletlerin artık olmazsa olmazımız olduğunun bilinciyle hareket eden Mcdodo; USB-C hub’lar, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok inovatif ürünün de içinde olduğu 750’nin üzerinde aksesuar seçeneği sunuyor.