Magazin Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 20.02.2024 07:00

MAVİ'DEN ALBÜM ÖNCESİ SON TEKLİ: GÜLLER YAĞAR YAYIMDA!

Hip Hop/Pop ve Rock gibi farklı müzik türlerinde üretimlerini dinleyici ile buluşturarak kendine özgü bir tarz yaratan ve dijitalde büyük bir dinleyici kitlesine hitap eden Mavi, Nisan ayında yayımlayacağı yeni albümünden bir tekliyi daha Warner Music Türkiye etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu.
MAVİ'DEN ALBÜM ÖNCESİ SON TEKLİ: GÜLLER YAĞAR YAYIMDA!

Sen ve Yıldız, sadece rüyaydın ve Labirent teklileri ile pop-rock ağırlıklı çalışmalar sunan ve müziğindeki değişimin sinyallerini veren Mavi, Nisan ayında yayımlanacak albümünden önce albümde yer alan Güller Yağar teklisini de önden yayımladı.


Pop-rock tınılarının ağırlıklı olarak hissedildiği şarkıda yer alan rap kısmı ise Mavi'nin geçmiş çalışmalarına göz kırpıyor.

Söz ve müziği Mavi'nin kendisine ait olan Güller Yağar şarkısının prodüktörlüğünü Deniz Can, Arda Deniz ve Mavi birlikte üstleniyor.

Stili ile de dikkat çeken Mavi'nin Güller Yağar şarkısı ile bir bütün oluşturan yeni fotoğrafları ise Emir Sadi Özsoy tarafından bu proje özelinde çekildi.

Mavi'nin albümden önce yayımlanan son teklisi Güller Yağar, 16 Şubat tarihinde Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımda!