Magazin Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 13.04.2024 07:04

"Marka da giyerim pazardan da"

Koray Avcı, Kıbrıs Merit Royal Diamond Hotel'de sahne aldı.
"Marka da giyerim pazardan da"

 Beyaz tarz tercih eden şarkıcı, "Stylinginiz var mı?" sorusuna, "Gömleğim bir butik markasının. Hazırlayıp, bana gönderiyorlar. Dün ve bugün giydiğim gömleği daha çıkarmadılar. Daha sonra çıkaracaklar. Çalışma arkadaşlarımla İstanbul'da birkaç butik yeri var oradan seçiyoruz. Yurt dışına çıkınca alıyoruz. Marka sorunumuz yok üzerime yakışanı giyiyorum. Marka da giyerim pazardan da giyerim" yanıtını verdi. Eski bayramlardan bahseden Avcı, "Aile birinci gün kahvaltısını yapar, sonra büyüklere gidilirdi. Harçlıklar toplanırdı. Liste yapardık daha çok parayı kim veriyor diye... Bir sonraki bayramda ona göre planlanır, en çok para verene ilk gidilirdi. Şimdi sabah kalıp büyüklerimi arıyorum. Hakan Altun'u da aradım ama telefonu kapalıydı. Artık bayram-seyran ne varsa hep şarkı..." dedi. Şarkıcı, "Siz küçüklerinize harçlık veriyor musunuz?" sorusuna, "Bana 'Amca' diyen var. 'Sakın duymayayım' diyorum. Abi de bir süre kalmayı tercih ediyorum. 34 yaşındayım, gencim. Ben de abilerime IBAN gönderiyorum. Ama ben de küçüklere harçlık veriyorum" cevabını verdi. 

'Evi kapattım'

Projelerinden bahseden Avcı, "5-6 şarkının aranjesi ile uğraşıyorum. Bir albüm projem var. Raflık bir albüm yapıyorum. Boş günlerimi stüdyoda geçiriyorum. İstanbul'daki evi kapattım, arta kalan zamanı teknede geçiriyorum. Kimsede yok tek başımayım, mis gibiyim. Geçenlerde kendi bulunduğum bölgede nadir bir olay ama yunus gördüm yavrusuyla geldi. Teknenin dibine kadar geldiler, çok heyecanlandım. Deniz beni rahatlatıyor. Kendimi mutlu hissediyorum. Rahmetli babamın manevi hediyesi... Bir süre daha buradayım. 'Selami Şahin Şarkıları 2' albümündeki şarkımız için klibini de çektik. Şimdi arabesk şarkı geliyor" ifadelerini kullandı. 

Yıldız Tilbe benim kıymetlim

Geçtiğimiz günlerde yaptığı dansla Yıldız Tilbe'yi taklit ettiği haberlerine şarkıcı, “Eğlenmeyi seviyorum. Tavrımın ve tarzımın cinsiyetçi görünmesi üzücü... Kadınlardan hoşlanıyorum. Taklit diyorlar, hoş değil. Dansı benzetiyorum. Yıldız Tilbe kıymet verdiğim biri... İsmini anıp, özen gösteriyorum. Onu üzmeyelim. Ben eğleniyorum sonuçta, beni bir kefeye koymasınlar" açıklamasını yaptı.