Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 16.04.2024 14:38

Magnolia Bakery, Yeni Mağazasını Antalya The Lands Of Legends'da Açtı!

İlk kez New York'da açılan ve Amerika'nın ikonik markası halini alarak tüm dünyada ünlenen Magnolia Bakery'nin İstanbul dışındaki ilk mağazası, Antalya'nın efsanevi tema parkı The Lands Of Legends içerisinde açıldı.
Magnolia Bakery, Yeni Mağazasını Antalya The Lands Of Legends'da Açtı!

 

Amerikan pastane kültürünün dünyaca ünlü markası Magnolia Bakery, İstanbul dışındaki ilk mağazasınının açılışını Antalya’nın efsanevi tema parkı The Lands Of Legends içerisinde gerçekleştirdi. 10 Nisan Çarşamba günü düzenlenen açılışa Magnolia Bakery Türkiye COO’su Tuğba Dinçerler ve Magnolia Bakery Türkiye CEO’su Mehmet Dinçerler ev sahipliği yaptı. Magnolia Bakery global ekibinden Franchise Operasyonları Başkan Yardımcısı Erick Larios, Franchise Eğitim Müdürü Minh Quyen Ngo ve Magnolia Bakery International Kurumsal Pastane Şefi Kiran Shetty’nin de katıldığı görkemli açılış yoğun ilgi gördü. Magnolia Bakery, red velvet cupcake ve banana pudding gibi ikonik ürünlerinin yanı sıra tasarımlarıyla da göz kamaştıran birbirinden özel lezzetleriyle Antalya’daki misafirlerini ağırlamaya başladı. 

 

Açılışta söz alan Magnolia Bakery Türkiye COO’su Tuğba Dinçerler, Magnolia Bakery’nin Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de açıldığı günden bu yana gördüğü yoğun ilginin artarak devam ettiğinin altını çizerken, “Yeni mağazamızı Antalya’nın çok sevilen tema parkı The Lands Of Legends içerisinde hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pastalarımızı ve cupcake’lerimizi mağazalarımız içerisinde misafirlerimizin gözü önünde dekore ederek adeta görsel bir şov sunuyoruz. Böylece The Lands Of Legends’da yer alan mağazamızı ziyaret eden misafirlerimizin keyifli anlarını ikiye katlıyoruz.” dedi. Türkiye’den ve Dünya’dan Magnolia Bakery tutkunlarını ağırlayacak yeni mağaza, her yaştan misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Magnolia Bakery, İstanbul içinde ve dışında açılacak yeni mağazalarıyla büyümeye devam edecek.