Kültür Sanat Kaynak: İlker Fatih Kuşçu 24.03.2024 19:13

Madrigal şarkıları Hisar sahnesinde yükseliyor!

Toplumla sanat arasında bir kültür köprüsü kurmak amacıyla Hisar Okulları tarafından hayata geçirilen Hisar Okulları Kültür Merkezi, gençlerin ilgiyle dinlediği sevilen gruplardan Madrigal'i ağırlayacak.
Madrigal şarkıları Hisar sahnesinde yükseliyor!

2020 yılında çıkardıkları "Seni Dert Etmeler" adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ve gençlerin dilinden düşmeyen "Dip" ve "Senden Yoksun" gibi hit şarkılarını bu özel gecede seslendirecek olan Madrigal, dinleyicilerine unutulmaz bir müzik şöleni sunmaya hazırlanıyor.

Indie soundları, oryantal ezgilerle birleştirerek farklı bir ses yakalamayı hedefleyen “En İyi Müzik Grubu” ve “En İyi Grup ve En İyi Albüm” gibi ödülleri bulunan Madrigal, 4 Nisan’da Hisar Okulları Atatürk Salonu’nda sahne alacak.

Madrigal Hakkında

Madrigal, ya da ilk adıyla Mavera, 2007 yılında Ceyhun Kaan Karakaş, Salim Kaan Alıcı ve Emre Zeytinci tarafından Kocaeli, Türkiye'de kurulmuş bir alternatif rock grubudur. Vokal ve gitarda Anıl Erdem Cevizci, bas gitarda Kaan Alıcı, bateri ve geri vokalde Sanlı Akgün, klavye ve geri vokalde Burak Emir Kamacı, elektro gitarda ise Ceyhun Kaan Karakaş'ın bulunuyor.