Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 25.03.2024 16:22

Ledger'in Türkiye'deki distribütörü oldu

1998 yılından bu yana Türkiye'nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu Index Grup çatısı altında Türkiye'yi dijital çağın yeni teknolojilerine ait yaratıcı markalarla buluşturan Despec AŞ, dünyadaki ilk ve tek sertifikalı donanımlı soğuk cüzdan üreticisi Ledger'in ürünlerini Türkiye'deki yetkili tek distribütörü olarak kullanıcılarla buluşturacak.
Ledger'in Türkiye'deki distribütörü oldu

Pek çok sektör lideri markanın distribütörlüğünü gerçekleştiren Despec AŞ, kullanıcılarına kolayca dijital varlıklara yatırım yapmaları ve güvenli bir şekilde finansal özgürlüğe ulaşmaları için çeşitli ürün ve hizmetler sunan Ledger'in Türkiye'deki tek resmi distribütörü oldu.

 
Küresel bir dijital varlık ve Web3 platformu olan Ledger, 2014 yılında Paris'te kuruldu. Kritik dijital varlık güvenliği ve kullanımında dünya lideri olan Ledger'in 200'den fazla ülkede, 10'dan fazla dilde tüketiciye satılan 6 milyondan fazla cihazı bulunuyor. 100'den fazla finansal kurum ve markanın güvenini kazanan Ledger, dünya kripto varlıklarının yüzde 20'sini güvende tutuyor ve işlem, alım, harcama, kazanç ve NFT'leri destekleyen hizmetler sunuyor. Ledger'in ürünleri arasında Ledger Stax, Nano S Plus, Nano X donanım cüzdanları, LEDGER Live uygulaması, dünyanın ilk güvenli madeni para basma ve ilk satış dağıtım platformu olan Ledger Market ve Ledger Enterprise bulunuyor. Kullanım kolaylığı ile Ledger, kullanıcıların dijital varlıklara yatırım yapmaya başlamasını ve nihayetinde güvenli ve stressiz bir ortamda finansal özgürlüğe ulaşmasını sağlıyor.
 
“Yeni teknolojileri ülkemize getirmeye devam edeceğiz”
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Despec AŞ Genel Müdürü Emrah Küçükgirgin şunları söyledi: “Bugün tüm dünyada dijital varlıklara yatırım yapmaya olan ilgi giderek artıyor. Bu yoğun ilgi soğuk cüzdanlara olan ihtiyacı da belirgin hale getirdi. Bildiğiniz gibi Despec AŞ olarak ülkemizi dijital çağın yeni teknolojilerini sunan yaratıcı markalarla buluşturuyoruz. Ledger ile işbirliğimiz de bu amacımız doğrultusunda oldukça önemli bir adım oldu. Dünyada bir rakibi olmayan Ledger sayesinde artık kullanıcılarımız güvenli bir şekilde dijital varlıklarını yönetebilecekler. Biz de yeni teknolojileri kullanıcılarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.