Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 25.03.2024 16:26

KTC'nin Türkiye'deki distribütörü İndeks Bilgisayar oldu

Türkiye'nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu Index Grup'un halka açık şirketlerinden İndeks Bilgisayar, düz panel ekran ürünleri üreticisi KTC ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında İndeks Bilgisayar, KTC'nin Türkiye'deki yetkili tek distribütörü oldu.
KTC'nin Türkiye'deki distribütörü İndeks Bilgisayar oldu

Bilişim teknolojileri sektöründe 23 yıldır açık ara lider olan İndeks Bilgisayar, düz panel ekran ürünleri üreticisi KTC ile yaptığı iş birliği kapsamında, KTC'nin oyun monitörü, akıllı tahta, interaktif ekran, LCD TV gibi ürünlerinin dağıtımını yapacak.
 
Dünyanın önde gelen ekran üreticilerinden olan KTC, müşterilerine özelleştirilmiş ve farklılaştırılmış düz panel ekran ürünleri sunmaya odaklanıyor. 6 binin üzerinde çalışanı bulunan Çin menşeili şirket, tüm dünyada çok sayıda tanınmış kuruluşla önemli iş birlikleri sürdürüyor.
 
İndeks Bilgisayar Genel Müdürü Banu Sürek, iş birliğiyle ilgili şunları söyledi: “Ürün portföyümüz 2024 yılında da güçlü markalarla genişlemeye devam ediyor. Bu anlamda önemli bir markayla daha iş birliği başlattığımız için çok mutluyuz. KTC'nin ürünlerini artık Türkiye'de kullanıcılarla buluşturacağız. Önümüzdeki dönemde farklı iş birlikleri de gerçekleştireceğiz. 2024 yılının güçlenerek büyümeye devam edeceğimiz bir yıl olacağını söyleyebilirim.”