Magazin 03.12.2023 01:58

"Kendi kızlarımı bile görmüyorum"

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, önceki gün Üsküdar Belediyesi bünyesinde olan ve down sendromlu gençlerin işlettiği Tebessüm kafeyi belediye başkanı Hilmi Türkmen'in de katılımıyla ziyaret etti.
"Kendi kızlarımı bile görmüyorum"

'Dünya Engelliler Haftası' sebebiyle Down Sendromlu gençleri ziyaret eden Ilıcalı, kendisini karşılayan gençler ile kahve içerek sohbet etti. İşlerinden dolayı çok yoğun olduğunu belirten ünlü televizyoncu, "Arkadaşlar inanın kendi kızlarımı bile göremiyorum, ancak böyle bir davet gelince hiç düşünmeden geldim. İnsan onlara bakınca mutlu oluyor, masumiyeti görüyor. Güzel bir dünya hayal ediyorsunuz, inşallah dünya da bu masumiyetin yansımalarını görürüz" dedi. Gençlerin her şeye hakim olduğunu belirten Ilıcalı, "Survivor yarışmasını kim kazandı, kim kaybetti hepsini biliyorlar" dedi.

"Hep birlikte yılbaşı çekimlerine gideceğiz"

Gençlerin kendisinden istekleri olduğunu belirten Ilıcalı, "Yılbaşı çekimleri için hepsini davet ettim, benim özel misafirlerim olacaklar. Ayrıca maça gitmek istediler, hepsi farklı takımlar tuttuğu için ayrı ayrı statlara gideceğiz" dedi. Belediye başkanı Hilmi Türkmen'e de övgü dolu sözler sarf eden Acun Ilıcalı, "Sayın başkanımız benim tahmin edemeyeceğim bir proje yapmış, düşünürsün falan ama hayata geçirmek çok zor. O yüzden sayın başkanımızı ve emeği geçenleri tebrik ederim" dedi.