Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 22.04.2024 14:00 Güncelleme: 22.04.2024 14:08

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti heyetinden, Başkan Büyükkılıç'a nezaket ziyareti

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti heyetinden, Başkan Büyükkılıç'a nezaket ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve yönetimini ağırladı.

Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Sizlere hoş geldiniz diyorum, gerçekten seçim sürecinde iyi niyetli, şehrin huzurunu koruyacak şekilde yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükkılıç, basının önemine işaret ederek, “Çıkan sonuçlar şehrimize hayırlı olsun, milletin iradesine saygı duyuyoruz. Yine kamu, kurum ve kuruluşlar ile dayanışma içerisinde olma anlayışıyla hizmet ederken, Gazeteciler Cemiyeti’miz de kamu hizmeti veren kurum olarak bizim olmazsa olmazımız. Her zaman başımızın tacısınız” diye konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise “Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden 5 yıllığına Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmenizden dolayı hayırlı olsun ziyaretine gelmek istedik. Size, ailenize, Kayseri’ye ve vatana, millete hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.