Magazin Kaynak: Özlem BABACAN 20.05.2024 09:38

Kargo yıllar sonra ilk defa sahnede

Türk rock müziğinin efsanevi gruplarından Kargo, tam 16 aradan sonra ilk defa orijinal kadrosu ile bir araya gelerek çıktığı 10 konserlik turnenin ilk ayağını geçtiğimiz akşam Ankara CerModern'de gerçekleştirdi.
Kargo yıllar sonra ilk defa sahnede

Kargo☆Yarına Kalan Şarkılar saygı albümü kapsamında bir araya gelen ekip, yaklaşık 1 ay süren yoğun prova takviminin ardından yıllardır süren özlemi gidererek dinleyicileriyle sahnede hasret giderdi.

Ateş ve Su'dan Yıldızların Altında'ya, Kalamış Parkı'ndan Renklerin İçinde'ye kadar geniş bir repertuvar ile kült şarkılarını seyirci ile hep bir ağızdan seslendiren Kargo’ya yaklaşık 2500 kişilik seyirci korosu eşlik etti.

Harun Tekin sürprizi! 

Sürprizlerle dolu gecede, Kargo☆Yarına Kalan Şarkılar saygı albümünde Boğaziçi şarkısı ile albümün açılışını yapan mor ve ötesi grubunun solisti Harun Tekin konserin ikinci yarısında sahneye çıkarak Kargo ile düet yaptı. 

2 saate yakın sahnede kalarak dinlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşatan Kargo, muazzam bir atmosferde 19 Mayıs kutlaması da gerçekleştirdi.

''Nostalji dolu anlar yaşıyoruz.''

Kargo, Ankara konseri ile ilgili duygularını sahneden şu sözlerle ifade etti:’’ Ekipçe çalmayalı çok uzun zaman oldu ve bugün nostalji dolu anlar yaşıyoruz. Zaman tüneli gibi oldu. Seneler sonra Ankara'da açılışı yapmak bizim için çok özeldi. Ankara, her zaman olduğu gibi bugün de en güzel anılarımıza ev sahipliği yaptı. Sizleri çok seviyoruz.’’

Hafızalardan silinmeyecek bir konsere imza atan Kargo, konserlerine 1 Haziran’da İstanbul Maximum Uniq Açıkhava ve 2 Haziran’da İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda devam edecek.