Yerel Yönetimler Kaynak: Hibya Haber Ajansı 30.08.2024 11:00 Güncelleme: 29.08.2024 08:27

Kağıthane'de altyapı çalışmaları sürüyor

Kağıthane Belediyesi tarafından ilçede altyapı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.
Kağıthane'de altyapı çalışmaları sürüyor

Kağıthane'de 2024 yazı itibariyle başlanan Çağlayan Taşocağı Caddesi ile Seyrantepe'deki Murat ve Efendi sokaklarında yenileme çalışmaları devam ediyor.

Seyrantepe Mahallesi'ndeki Murat ve Efendi sokaklarında 400 ton asfaltlama, 780 m2 mineralli plak taş kaplama çalışması yapıldı. Havai elektrik hatları yer altına alındı. Sokakların doğal hale gelmesi için 14 adet çınar, 6 adet ıhlamur ve 145 adet iğde çalısı dikildi. Trafikte parklanmayı kolaylaştıracak cep parklar yapıldı. Gece güvenli ve estetik bir görünüm için 10 adet dekoratif aydınlatma direği dikildi.

Çağlayan'daki Taşocağı Caddesi'nde de yaya yolu çalışmaları tamamlanmak üzere. Caddedeki kaldırımlar geniş bir görünümle yenilenirken yaya güvenliğini sağlanmış oldu.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin çalışmalar hakkında ''Geçen dönem ilçemize birçok tematik cadde ve sokak kazandırdık. Cadde ve sokaklarımızın aydınlatma, ağaçlandırma, altyapı ve düzenleme çalışmalarını tamamlayarak adeta ortaya yepyeni bir Kağıthane çıkardık. Yeni dönemde de çalışmalarımızı aynı şekilde aralıksız sürdürüyoruz.'' dedi.