Magazin Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 12.04.2024 07:07

İzel Çelik Ercan'la bayram nostaljisi

İzel-Çelik-Ercan, Ramazan Bayramı'nın birinci günü Girne Rocks Hotel'de sahne aldı.
İzel Çelik Ercan'la bayram nostaljisi

Fenomen grup, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Grup üyeleri “Herkesin bayramını kutluyoruz. Hep mutlu olacağımız, her anımızın bayram tadında olmasını temenni ediyoruz.” sözleriyle sevenlerinin bayramını kutladı.

‘ERKEKLER KUSURLARI İLE DAHA BARIŞIKLAR’

'KADINLAR HEP BİRBİRİNE BENZİYOR'

Basın mensuplarının “Çelik Bey geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan kuaförde bir fotoğraf paylaştınız ve çok konuşuldu. ‘Artık devir değişti. Tabii ki Çelik’de değişti’ yorumları geldi. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna Çelik, “Ben seviyorum eğlenmeyi. Hoş vakit geçirmeyi de seviyorum. Kendimi saklayan biri değilim. Saklanacak bir şey de yok zaten. Konu bundan ibaret. Balyaj yaptırdım sadece.” dedi. Ercan Saatçi, “İnsan kendini mutlu etmek için ufak dokunuşlar yaptırmalı, özellikle kadınlar. Erkeklerde alışkın değiliz. Biraz tuhaf karşılanıyor. Alışacağız inşallah” dedi. İzel ise “Erkekler kusurları ile daha barışıklar. Kadınlar öyle değil. En ufak bir kusuru düzeltme çabasında. Bu yüzden kadınlar hep birbirine benziyor.” dedi. 

‘BEN HALA EVLENMEK İSTİYORUM’

‘BENİM HALA UMUDUM VAR’

Röportaj sonrası sahneye çıkan fenomen grup ‘Bitmesin Bu Rüya’ şarkısı sonrası dinleyiciler ile de sohbet etmeyi ihmal etmedi. Ercan Saatçi’nin “Allahım bitmesin bu rüya şarkısını söylerken evlenmek isteyenler söylesin dedik bir konserimizde. Kimse söylemedi. Kimse evlenmek istemiyor galiba” dedi. Bunun üzerine İzel söz  dahil oldu ve “Ben hala evlenmek istiyorum. Benim hala umudum var.” diyerek kahkaha attı. İzel - Çelik - Ercan’ı dinlemeye gelenler arasında usta oyuncular Selçuk Yöntem ve Oya Başar’da vardı. Efsane grup, misafirlerine unutulmaz bir bayram akşamı yaşattı.