Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 13.06.2024 13:00 Güncelleme: 13.06.2024 13:10

İmamoğlu'dan, Arnavutköy Belediye Başkanı Candaroğlu'na ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu.
İmamoğlu'dan, Arnavutköy Belediye Başkanı Candaroğlu'na ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden başarıyla çıkan Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu’nu makamında tebrik etti. “Mustafa Başkanımıza, Arnavutköy'deki bu yeni görevinde ve hizmet döneminde başarılar dilerim” diyen İmamoğlu, şunları söyledi:

“Seçimden yaklaşık 4 hafta sonra başladığımız, 39 ilçeyle öncü çalışma ziyaretlerimizin sonuncusunu yapıyoruz. 39 ilçemizi, bugün itibariyle Arnavutköy'de bitirmiş olacağız. Yaptığımız bu bütüncül çalışma, aslında hem İstanbul sürecinde ilk kez hem de belki yerel yönetim döneminde ilk defa ilçeleri tek tek yerinde gezerek, onların gözünden ihtiyaçlarını dinleyerek, 5 yıllık stratejik planımızı oluşturma çabası, böylelikle ilk aşamasını geçmiş oldu. Bu tabii bizim her zaman devam etmesini dilediğimiz bir diyalog. Bunu hem dönem dönem topluca yapmayı düşünüyoruz hem de kimizamanlarda ilçe ilçe, karşılıklı diyalog halinde devam ettirme arzusundayız.”

Arnavutköy Belediye Başkanı Candaroğlu da İmamoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz Arnavutköy’ümüze. Öncelikle yeni dönem İstanbul'umuza Arnavutköy’ümüze, velhasıl hepimize hayırlı olsun. Arnavutköy'de, İstanbul Büyükşehir Belediyemizle birlikte ortaklaşa, senkronize, güzel işler yapacağımızı, buradaki heyecanımızı sizlerle paylaşacağız inşallah. Tabii Mevla'm süreci bizlere kolay eylesin, zor eylemesin.”

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Candaroğlu, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Arnavutköy’ün sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.