Siyaset - Politika Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 13.04.2024 18:00 Güncelleme: 12.04.2024 01:21

İmamoğlu ailesi, bayram ve mezarlık ziyaretleri için Trabzon'da

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu, oğulları Semih İmamoğlu ve kızları Beren İmamoğlu ile birlikte memleketi Trabzon'a gitti.
İmamoğlu ailesi, bayram ve mezarlık ziyaretleri için Trabzon'da

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram nedeniyle mezarlık ziyaretleri yapmak amacıyla ailesi ile birlikte memleketi Trabzon’a geldi.

CHP Trabzon milletvekili Sibel Suiçmez, CHP’li Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede ve İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık tarafından horonlarla karşılanan İmamoğlu, kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

İmamoğlu, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “Hepinizin ailelerine, en içten sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Güzel şehrimizin büyüklerimizin ellerinden öperim. Özellikle can kurban güzel ablalarımız gelmiş. Sizi yürekten kucaklıyorum. İyi ki varsınız. Yarın, İstanbulumuzun inşallah çok güzel eşleşerek, iyi hizmetler yapacağımız Ortahisar Belediyesi’nde buluşalım. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum” ifadelerini kullandı. 

İmamoğlu ve ailesi, havaalanındaki coşkulu karşılamanın ardından, Dilek Hanım’ın Çarşıbaşı ilçesinde bulunan Kovanlı Köyü’ne doğru yola çıktı. Yaklaşık 1000 rakımlı köyde bulunan yakınlarıyla bayramlaşan ve anı fotoğrafları çektiren İmamoğlu Ailesi, Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’nun 9 Nisan 2021’de yaşamını yitiren annesi Hava Kaya’nın mezarını ziyaret edip, dua okudu.