Türkiye - Gündem Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 23.03.2024 20:52

İftarda Raffles İstanbul'a davetlisiniz

İstanbul'un eşsiz panoramasını kucaklayan Raffles İstanbul, bu ramazanda da iftar sofralarına davet ediyor. Canlı fasıl eşliğinde Türkiye'nin her bölgesinden yöresel lezzetlerin yer aldığı büfelerle ramazan sofralarının tadı Raffles İstanbul'da çıkıyor.Benzersiz hizmet anlayışı ve fark yaratan gastronomi deneyimleriyle Raffles İstanbul bu ramazanda da misafirlerini iftara davet ediyor.
İftarda Raffles İstanbul'a davetlisiniz

Türkiye’nin 7 farklı bölgesinden yerel lezzetlerin ramazan boyunca her gün sunulacağı büfe iftar yemeklerine, canlı fasıl programı eşlik edecek. Osmanlı mezelerinin yanı sıra odun ateşinde ızgara ve kebap çeşitleri, canlı döner istasyonu ve Türk tatlılarının yer aldığı Raffles İstanbul’un iftar büfesi özlenen iftar geleneklerini yaşatacak. 

 

Keyifli ramazan sofralarının adresi olacak Raffles İstanbul’da, büfe iftar yemeği kişi başı 3.950 TL ile deneyimlenecek. 6 yaşa kadar olan minikler için ücretsiz olan iftar yemeği, 6-12 yaş arasındaki çocuklar için ise %50 avantaj imkânıyla sunuluyor. Aile ve dostları bir araya getiren iftar sofralarında, 10 kişi ve üzeri grup rezervasyonlarında %10, 20 kişi ve üzeri grup rezervasyonlarına ise %15 avantajlı teklif imkânı bulunuyor.