Magazin 29.09.2020 03:00

İcat çıkarmayın Seksenler'deyim

Seksenler'de üstlendiği Fehmi karakteriyle geniş izleyici kitlesinin sempatini kazanan Rasim Öztekin'in sağlık problemleri ve pandemi sürecinden ötürü sette olamayacağı yönünde ileri sürülen iddianın gerçek dışı olduğu ortaya çıktı.
İcat çıkarmayın Seksenler'deyim

TRT 1 ekranlarında yeni yayın dönemi itibariyle tutkunlarının huzuruna geçmek için geri sayıma başlayan Seksenler isimli dizi projesinin başrol oyuncusunun ekipten çıkma kararı aldığı yönündeki iddialar medya gündemide çığ gibi büyümeye başlamıştı.

Seksenler dizisinin olmazsa olmaz oyuncusu Rasim Öztekin'in yeni sezonda oyuncu kadrosunun içerisinde yer almayacağı şeklinde ileri sürülen iddiayı duyanlar özellikle sosyal medya platformda üzüntüsünü dile getirip geri dönmesi adına çağrı başlamıştı.

Hatta ortaya atılan aynı iddialara göre, Rasim Öztekin'in TRT1 kanalının beğeni toplayan yapımlarından olan Seksenler'den ayrılma kararının nedeni olarak kalp rahatsızlığı bulunması ve Korona Virüsü dönemi gerekçesiyle setlerden uzak duracağı da söylenmişti.

Fakat çok geçmeden usta oyuncu kendisi hakkındaki iddiaları sosyal medya hesabı aracılığıyla yalanlayıp icat çıkarmayın şeklinde bir başlık düşerek; "Seksenler’den ayrıldığım şeklinde yayınlanan asılsız haberlere inanmayın. Fehmi yeni sezonda da sizlerle olacak. Bu yalan haberi yazan arkadaş ve kopyala yapıştırcı internet siteleri, keşke Birol Güven’i ve beni arayıp doğru mu diye sorsaydınız!" ifadelerine yer verdi.