Seyahat - Turizm Kaynak: Musa ALİOĞLU 10.04.2024 07:00

Hilton, Canopy by Hilton Seychelles'in Açılışını Duyurdu

Mahé'nin Anse à la Mouche körfezinde yer alan ilk Canopy by Hilton tesisi, okyanus kıyısındaki topluluklara yeni ve sofistike anlayış getirmeye hazırlanıyor.
Hilton, Canopy by Hilton Seychelles'in Açılışını Duyurdu

Hilton (NYSE: HLT) bugün en yeni tesisi Canopy by Hilton Seychelles'in açılışını duyurarak butik yaşam tarzı markasının Hint Okyanusu'ndaki ilk adımını attı.


Mahé'nin güneyinde yer alan Canopy by Hilton Seychelles, markanın dünyadaki ilk resort tesisi. Hem aileler hem de macera arayanlar için cennet gibi bir kaçamak sunmak üzere yerel yetenekleri çağdaş cazibeyle kusursuz bir şekilde harmanlıyor. Jardin du Roi'ye (Baharat Bahçesi) ve sığ, sakin deniziyle bilinen Anse à la Mouche plajına kısa bir sürüş mesafesindeki 120 konuk odalı tesis, yörenin unsurlarını yansıtan şık tasarımlı odalardan sakin spaya ve dünya standartlarında yiyecek ve içecek sunumlarına kadar otantik bir konuk deneyimi sunmak için çevresinden ilham alıyor.
Hilton Orta Doğu ve Afrika Başkanı Guy Hutchinson açılışla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Canopy by Hilton Seychelles'in hizmete girmesiyle birlikte Hint Okyanusu'ndaki portföyümüzü büyütmeye devam etmekten ve konuklarımıza inanılmaz güzellikte destinasyonlar sunmaktan heyecan duyuyoruz. Kısa süre önce açılan Waldorf Astoria Seychelles Platte Island da dahil olmak üzere Seyşeller'deki beş Hilton markalı tesise katılan Canopy by Hilton Seychelles, konuklara ünlü Hilton misafirperverliğimizi Mahé'nin yerel cazibesiyle güzel bir şekilde bütünleştiren unutulmaz bir konaklama vaat ediyor.”

Konuklar tesisin üç farklı yemek mekanında olağanüstü mutfak seçeneklerinin tadını çıkarabiliyorlar. Avocet'te hoş kahvaltı çeşitlerinin yanı sıra öğle ve akşam yemeklerinde alakart Fransız ve Creole füzyonları servis ediliyor. Akşam deneyimleri, mükemmel bir konaklama için cazip eğlence seçeneklerine de sahip.

Hint Okyanusu'nun kristal berraklığındaki sularına bakarak dinlenmek ve dalmanın keyfini çıkarmak için mükemmel bir yer olan Sega Bar'da eğlence, Seyşeller'in geleneksel Sega dansının ruhuyla buluşuyor. Bu arada, bu yılın sonlarına doğru açılacak olan Palem deniz kenarında, konuklarına Endonezya, Tayland ve Çin'den lezzetler ve yerel olarak hazırlanmış kokteyller ile Asya esintili bir yemek deneyimi sunacak.

Canopy by Hilton Marka Lideri Jenna Hackett şunları ekledi: “Markanın eğlence ve tatil destinasyonlarındaki ayak izini genişletmekten ve Seyşeller'de dünyanın ilk Canopy by Hilton tesisini açmaktan heyecan duyuyoruz. Dünya genelinde 40 tesisten oluşan portföyümüze katılan Canopy by Hilton Seychelles, Anse à la Mouche'nin otantik yerel havasını bölgenin özünü yakalayan sofistike bir tasarımla harmanlayarak konuklara cennetten bir kesit sunuyor. Konuklarımızı bu muhteşem destinasyonda ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.”

Konuklar, tesisi çevreleyen mangrovlarla çerçevelenmiş bir doğal güzellik senfonisi olan Afloya'da rahatlayıp gençleşebiliyorlar. Spa'nın felsefesi, doğa ile bağ kurmak ve doğal doğal botanik elementlerinin onarıcı gücü sayesinde huzurla rahatlamak etrafında şekilleniyor. Konuklar tesisin modern fitness merkezinde ter atabiliyor, üç havuzdan birine girebiliyor, plajda su sporları aktivitelerinin keyfini çıkarabiliyor ya da havaalanına gitmeden önce transfer salonunda dinlenebiliyorlar.

Genç konuklar için tasarlanan Bounty Seekers Çocuk ve Gençlik Kulübü çocukların ve gençlerin merakını körükleyen denetimli bir macera oyun alanı sağlıyor. Kulüp, yaratıcılığı ateşleyen el sanatları, heyecan verici oyunlar ve şenlik ateşleri ve jam session'lar gibi açık hava keşifleri sunuyor.
Canopy by Hilton Seychelles ekibi, tesisin yerel toplumla etkileşiminin bir parçası olarak, mangrovları ve Mahé kıyı şeridini canlandırarak doğal çevrenin desteklenmesine yardımcı oluyor. Ayrıca tesisin faaliyetlerinde enerji verimliliğini ve sürdürülebilirliği teşvik ediyor.

Canopy by Hilton Seychelles, Hilton'un dünya standartlarındaki 22 otel markası için ödüllü misafir sadakat programı Hilton Honors'un bir parçası. Doğrudan tercih edilen Hilton kanalları üzerinden rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, üyelerin konaklama rezervasyonu yapmak için neredeyse her türlü puan ve para kombinasyonunu seçmelerine olanak tanıyan esnek ödeme planı, özel üye indirimi ve ücretsiz standart Wi-Fi dahil olmak üzere birçok avantaja anında erişebiliyor. Üyeler ayrıca, yalnızca sektör lideri Hilton Honors mobil uygulaması aracılığıyla sunulan ve Hilton Honors üyelerinin check-in yapabildiği, odalarını seçebildiği ve Dijital Anahtar kullanarak odalarına erişebildiği popüler dijital araçlardan da yararlanıyor.