Kültür Sanat Kaynak: Özlem PALA 12.06.2024 18:00 Güncelleme: 12.06.2024 15:11

Hatay'da Nostaljik 90'lar konseri düzenlendi

Hatay, 11 Haziran (Hibya) - Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Nostaljik 90'lar konseri düzenlendi.
Hatay'da Nostaljik 90'lar konseri düzenlendi

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Biriz Dayanışma Derneği iş birliğiyle öğretmenlere yönelik düzenlenen "90'lar Konseri", ASELSAN 1 Konteyner Kent'te gerçekleştirildi.

Konsere, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, Müdür Yardımcısı Selim Yiğit, Antakya İlçe Müdürü Ahmet Tecimen, Şube Müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı. Doksanlar temalı konserde, öğretmenler nostaljik şarkılar eşliğinde keyifli vakit geçirerek konserin tadını çıkardılar.

Konserde sahne alan müzisyenler, 90'lı yılların unutulmaz şarkılarını seslendirerek, katılımcılara nostaljik  bir yolculuk yaşattı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, öğretmenlerin bir araya gelip sosyalleşmeleri ve moral depolamaları için harika bir fırsat sundu.

Etkinlik sonunda konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, öğretmenlerin moral ve motivasyonlarının yüksek tutulmasının önemine değinerek, "Eğitim öğretim yılının başında "Eğitim Hatay'a Nefes Olacak." demiştik. Bugün geldiğimiz nokta itibarıyla artık "Eğitim Hatay'a Nefes Oluyor." diyoruz. Önümüzdeki yıl bambaşka bir gündemimiz olacak ve inşallah 'Eğitim Hatay'a Nefes Oldu' diyeceğiz" dedi.