Güncel - Yaşam 24.09.2022 09:00

Giresun Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alacak

Giresun Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alıyor.
Giresun Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alacak

Giresun Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre Üniversiteye bağlı birimlerinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2 nci maddesinin (b) fıkrasına göre "Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle" belirtilen pozisyon ve niteliklerde 7 (yedi) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Müracaatlar ilanın Resmi Gazete' de ve Üniversitemizin web sayfasında (www.giresun.edu.tr) yayımlandığı tarih itibariyle, 15 gün içerisinde (mesai bitimine kadar) Giresun Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

Fax, e-posta ve internet kanalı vb. yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır.

Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar başvuru yapılacak ilgili birime ulaşması gerekmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.