Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 12.04.2024 00:00 Güncelleme: 11.04.2024 09:33

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'dan İsmail Haniye'ye başsağlığı mesajı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Filistin İslami Direniş Örgütü Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin 3 çocuğunun hayatını kaybetmesi dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'dan İsmail Haniye'ye başsağlığı mesajı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Filistin İslami Direniş Örgütü Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin 3 çocuğunun hayatını kaybetmesi dolayısıyla başsağlığı dileğinde bulundu.

Davutoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Çok kıymetli kardeşim ve değerli dostum, sadece Gazze direnişinin sembol ismi değil aynı zamanda şehit babası olan İsmail Haniye; 2012 yılında Gazze’ye düzenlenen saldırılar devam ederken evinize misafirliğe geldiğimde tanımaktan şeref duyduğum çok kıymetli aile bireylerinin, çocuklarının ve torunlarının şehadet haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Birlikte omuz omuza özgür Gazze için mücadele etme lütfunu bana bağışladığı için Cenab-ı Allah’a bir kez daha şükürler olsun. Evlatlarının ve torunlarının nezdinde, topraklarını savunma pahasına canlarını feda eden tüm Filistin şehitlerimizin mekanları cennet, makamları ali olsun."