Güzellik 11.08.2023 15:50

​ESTETİK SEKTÖRÜ SİNEMA DÜNYASINDA

Vita estetiğin sahibi Murat Kaynak, sinema sektörüne yapacağı büyük yatırımlar için Vita Film Pictures'i kurdu. Yapımcılığını yapacağı ilk sinema filminin hazırlıklarına başlayan Murat Kaynak, tecrübeli bir ekip kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.
​ESTETİK SEKTÖRÜ SİNEMA DÜNYASINDA

Vita estetiğin sahibi Murat Kaynak, sinema sektörüne yapacağı büyük yatırımlar için Vita Film Pictures’i kurdu. Yapımcılığını yapacağı ilk sinema filminin hazırlıklarına başlayan Murat Kaynak, tecrübeli bir ekip kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetmen Mehmet Ali Tugay ile anlaşan Murat Kaynak senaryosu yine başarılı isim Mehmet Ali Tugay imzası taşıyan “Soldaki Ev” isimli gerilim tarzındaki film ile işlere start veriyor. 20 Eylülde çekimleri İstanbul da başlanacak olan “Soldaki Ev”  isimli sinema filminin teknik ekip ve önemli oyuncuları Oğuz Yağcı, Ali Oğuz Şenol ve Mert Aydoğdu ile yemekte buluşan Murat Kaynak "İşin teknik ve oyunculuk kısmına çok önem veriyoruz ilk filmimizi uluslararası platforma taşıma arzusundayız. Anlaşma imzaladığımız oyuncularla aramızda yemekler tertip edip set gününe kadar diyaloglarımızı sıcak tutmak istiyoruz" dedi. Yapacakları her işte dünya film sektöründe yer almak için yola çıkacakları vurgusunu dile getiren Murat Kaynak, Vita ismi varsa bilin ki emek, yatırım ve yüksek kalite vardır iddiasında bulundu. “Soldaki Ev”  isimli sinema filmi Türkiye ile aynı tarihte Azerbaycan’da vizyonda olması içinde şimdiden anlaşmalar yapıldı.

SOLDAKİ EV KISA SİNOPSİS

Babasının yüzünü yaktığı adam bu sebepten uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinden ayrılır ve psikolojik bunalıma girer… İnsanlardan artık nefret eden adam farklı düşüncelere girer ve ilk olarak babasını öldürür ve yaşadığı evin bahçesine gömer. Artık tek başına yaşadığı evde tuzaklar kurarak evinin bahçesine çekebildiği kişilerle ölümcül oyunlar oynamaya başlar.