Teknoloji Kaynak: Ahmet Münir EREN 18.05.2024 07:00

Estetiğin dinamizmle buluşma noktası: OMIX X4

Hayatımızda en değerli anılarımızı saklama arzumuz hiç değişmese de saklama şeklimiz değişiyor. Kimisi için bir müzik, kimisi için bir fotoğraf veya video karesinden ibaret olan bu özel anları saklamak için artık iyi bir nedeniniz var. Estetiğin dinamizmle buluştuğu yeni OMIX X4 ile artık her an daha keyifli her anı daha canlı.
Estetiğin dinamizmle buluşma noktası: OMIX X4

Gün içerisinde pek çok farklı aktivitenin içerisinde buluyoruz kendimizi. Farklı roller üstlenip hayat akışında ilerlerken her anımıza tanıklık eden yalnızca akıllı telefonumuz oluyor. Bu sorumluluğun üstesinden gelebilecek bir çözüm aradığınızda ise tüm cevaplar sizi OMIX X4’e çıkarıyor. 

Zengin ürün yelpazesiyle her segmente premium çözümler sunan OMIX, özellikle anılarına tekrar tekrar bakmaktan keyif alan kişilerin beğenisini güçlü kamera ve ses sistemine sahip yeni X4 ile topluyor. 50 MP + 2MP’lik arka kamerasına eşlik eden 13MP’lik ön kamerası sayesinde size bir fotoğraftan çok daha fazlasını sunuyor. 

Yalnızca çekim anında değil muhafaza ederken de 1612x720px çözünürlüklü HD+ ekranıyla çekilen her kare sizi o ana geri götürebilecek canlı deneyim yaşattırıyor. Bununla sınırlı kalmayan OMIX X4, yüksek ekran kalitesi, 90 Hz yenileme hızı ve ses sistemiyle en sevdiğiniz dizi veya filmlere başka bir gözle bakmanızı sağlıyor. 

OMIX X4; 6 GB RAM + 128 GB’lık hafızası, 5000 mAH’lık bataryası ve 18W’lık hızlı şarjıyla sizin için adeta her detayı düşünerek kendini her anınıza eşlik etmeye adıyor. Güvenliğinizi de unutmayan X4, parmak izi okuyucusunun yanı sıra yüz tanıma özelliğiyle de tüm anılarınızı güvence altına alıyor.