Eğitim Kaynak: Ahmet Münir EREN 15.06.2024 17:01 Güncelleme: 12.06.2024 15:49

Esenyut'ta Yıl Sonu Kapanışı ve Sertifika Programı

Esenyurt Belediyesi kültür-sanat kurslarında eğitim gören kursiyerler, Yıl Sonu Kapanış ve Sertifika Programı'na düzenledi.
Esenyut'ta Yıl Sonu Kapanışı ve Sertifika Programı

Esenyurt Belediyesi güz dönemi kursiyerlerinin hazırlamış olduğu “Yıl Sonu Kapanışı ve Sertifika Programı” unutulmaz anlara sahne oldu. Esenyurt Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen programa Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, kursiyerler, aileleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Belediyenin 21 kültür merkezinde 52 farklı branşta eğitim alan kursiyerler, karaokeden dramaya, pandomim gösterisinden bağlama ve keman dinletisine, halk oyunlarından el sanatlarına kadar bir çok farklı alanda sahne aldı.

Tüm bu etkinliklerin yanı sıra Nurettin İlhan şefliğinde gerçekleşen İBB Türk Halk Müziği Topluluğu konseri verildi. Programı en ön sırada izleyen Esenyurt Belediye Başkanı Özer, mezun kursiyerlere yıl sonu sertifikalarını takdim ederek, Esenyurt’u kültür, sanat ve sporun başkenti haline getireceklerinin bir kez daha altını çizdi.