Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 25.05.2024 15:31

Eker, "Detoks Kefir Serisi" ile yaza fit başlamak isteyenlere destek oluyor

Eker, sağlıklı yaşamı benimseyenleri Detoks Kefir Serisi ile buluşturuyor. Kefirin geleneksel lezzetini doğanın sunduğu tazelikle bir araya getiren yenilikçi ürün grubu, yaza fit başlamak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu özellikler taşıyor. Eker Detoks Kefir Serisi'nde; "Yeşil Çay, Elma", "Kereviz, Muz, Ananas", "Pancar, Limon, Zencefil" ve "Havuç, Mandalina, Zerdeçal" olmak üzere dört farklı seçenek yer alıyor. Fonksiyonel fayda sağlamanın yanı sıra özel bir lezzet deneyimi yaşatan Eker Detoks Kefir Serisi, şeker ilavesiz olmasıyla da fark yaratıyor.
Eker,

Eker Süt Ürünleri, lezzet ve sağlık dolu probiyotik ürün ailesini yeniliklerle zenginleştiriyor. Eker Detoks Kefir Serisi’nde; sağlıklı tüketim alışkanlığına sahip olanlardan, sporu hayatının bir parçası haline getirenlere ve doğada zaman geçirmeyi sevenlere kadar herkesin favorisi olacak seçenekler yer alıyor. Meyve ve sebzelerin benzersiz etkisiyle güne renk katan şeker ilavesiz Detoks Kefir Ailesi, aynı zamanda besleyici içeriğiyle sağlıklı bir ara öğün alternatifi oluyor.


Eker Detoks Kefir Serisi’nde; "Yeşil Çay, Elma", "Kereviz, Muz, Ananas", “Pancar, Limon, Zencefil" ve "Havuç, Mandalina, Zerdeçal" olmak üzere dört farklı detoks kefir çeşidi lezzet severlerin beğenisine sunuluyor. 290ml’lik ambalajlarda sunulan ürünler, sağladıkları faydayı destekleyen keyifli bir söylemle yaza fit başlamak isteyenlerle buluşuyor.


Doğal içerikli ve besleyici seçenekler


"Yeşil Çay, Elmalı Kefir" seçeneğinde, antioksidan zenginliği ile bağışıklığa ve sindirime destek olan yeşil çay, birçok vitamin ve mineralin kaynağı olan elmayla bir araya geliyor. "Kereviz, Muz, Ananaslı Kefir" seçeneği; dinç ve sağlıklı bir yaşam için mutlaka beslenme düzenine dahil edilmesi gereken kerevizin sağladığı gücü içimize taşıyor. Düşük kalorisiyle de tercih edilen kerevizin, muz ve ananasla birlikteliği damaklarda doyumsuz bir tat bırakıyor.

 

"Pancar, Limon, Zencefilli Kefir" ise taze başlangıçları sevenlere hitap ediyor. Sindirim ve bağışıklık sistemini destekleyici özelliği ile düzenli tüketimin olmazsa olmazı olan pancarın, limon ve zencefille gücünü birleştirmesi kefir deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyor.

 

"Havuç, Mandalina, Zerdeçallı Kefir" seçeneğinde, bol miktarda mineral yer alıyor. Dahil olduğu her tarife özgün rengiyle mutluluk katan zerdeçal, havuç ve mandalinayla harmanlanarak özel bir tat ve keyifli bir içim sağlıyor. 

 

Eker, doğal içeriklerin besleyici ve destekleyici enerjisini Detoks Kefir Serisi'nin yepyeni dünyasında keşfetmeye davet ediyor.