Teknoloji Kaynak: Özlem PALA 20.06.2024 16:24

eFootball™ Türk oyunculara yönelik bir dizi oyun içi kampanya düzenliyor

KONAMI, ülkemizde giderek büyüyen Türk oyuncu kitlesi için özel olarak tasarlanmış bir dizi oyun içi kampanya ve etkinliğin müjdesini verdi
eFootball™ Türk oyunculara yönelik bir dizi oyun içi kampanya düzenliyor

Windsor, İngiltere – Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla ülkemize özel bir dizi oyun içi etkinlik ve hediyenin, eFootball™’a eklendiğini duyurdu!

 

Türk Kahramanlar Kampanyası

Bu kampanyada kullanıcılar, toplam 5 Türk milli takımı oyuncusunu kadrolarına dahil etme fırsatına sahip: bir futbolcu oturum açma hediyesi olarak gelirken diğer dördü ise oyun içi mücadele etkinliklerinde yapay zekaya karşı maç kazanarak elde edilebilecek.

 

Takımınıza katılmayı bekleyen beş futbolcu şöyle:

İ. Kahveci

A. Ömür

Y. Akgün

S. Özcan

B. Yılmaz

ShowTime: Trendyol Süper Lig

2023/24 yerel futbol sezonu sona yaklaşırken, eFootball™’a özel ShowTime: Trendyol Süper Lig, 24 Haziran'da başlıyor. Her kullanıcının Rüya Takımını zafere taşımaya yardımcı olacak, bazı özel becerilerle donatılmış, ligin en iyi performans gösteren oyuncularından oluşan bir seçki şimdi sizlerle!

Milli Takım Paketi

eFootball™ Türkiye'nin heyecan dolu global futbol yazında yer almasını kutlamak adına oyuna Milli Takım Paketi: Türkiye '24’ü ekliyor. Paket aracılığıyla Rüya Takımlarınıza 11 kişiden oluşan tam kadroyu ekleyebileceksiniz.

 

Takımdaki oyuncular şu şekilde:

U. Çakır

M. Demiral

M. Müldür

C. Özkacar

K. Ayhan

H. Çalhanoğlu

E. Ünal

O. Kökçü

K. Aktürkoğlu

A. Güler

K. Yıldız

 

Türkiye’ye özel birbirinden keyifli oyun içi kampanyaları ve takımınızı efsane Türk futbolcularla zenginleştirme fırsatını kaçırmayın!