Spor Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 19.06.2024 19:42

eFootball™ 7. sezon: King Of The Continent ile futbol dolu bir yaza merhaba deyin

KONAMI bir düzine ödülün yanı sıra iki turnuva bazlı kampanyayı da - European Cup and American Cup - oyuna ekliyor. Ayrıca yeni eklenen milli takım paketlerinin arasında TÜRKİYE de var!
eFootball™ 7. sezon: King Of The Continent ile futbol dolu bir yaza merhaba deyin

Konami Digital Entertainment B.V. bugün itibarıyla eFootball™'un 7. Sezonu: King of the Continent (Kıtanın Kralı)’nın başladığını duyurdu.

 

Futbol dünyasının global çapta heyecan dolu bir yaza hazırlandığı bu dönemde eFootball™, bir dizi kampanya ve oyun içi öğe aracılığıyla oyunseverlere birbirinden güzel hediyeler kazanma ve ülkelerinin başarılarını sanal dünyada yeniden yaşama fırsatı verecek.

 

European Cup ve American Cup

Futbolun iki dev kıtası sahaya çıkarken eFootball™ kullanıcıları da oyuna eklenen iki oyun içi kampanya aracılığıyla bu heyecanı yaşayacak. Bu turnuvalarda kullanıcılar, Rüya Takımlarını turnuva formatında yeşil sahalara sürecek ve turlarda ilerledikçe daha fazla oyun içi ödül kazanacaklar.

 

Oyuncu Yağmuru

Futbolun global çaptaki kutlamalarıyla paralel olarak eFootball™ severler, oyun içi kampanyalardaki başarılarıyla çok özel oyuncu kartları kazanabilecekler. European Cup ve American Cup kampanyalarından ödül olarak sırasıyla 4 x Highlight: France' şans anlaşması ve 5 x ' Highlight: Argentina' şans anlaşması olacak.

 

Bitmedi! eFootball™ kampanya dönemi boyunca tüm kullanıcılara giriş hediyesi olarak bir adet ücretsiz 'Highlight: France' kartı verecek.