Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Tarık DURMAZ 25.05.2024 00:01 Güncelleme: 21.05.2024 16:10

Eaton, yeni kompakt kesintisiz güç kaynağını sektöre sunuyor

Akıllı güç yönetim şirketi Eaton, yeni kesintisiz güç kaynağı Eaton 93T UPS ünitesini sektöre sunuyor.
Eaton, yeni kompakt kesintisiz güç kaynağını sektöre sunuyor

Eaton 93T, şirketin UPS portföyüne eklediği son ürün olup, 15 kVA ve 80 kVA arasında değişengüç seçeneklerine sahiptir. Bu cihaz, sunucu odaları ve küçük ölçekli veri merkezleri gibi kritik görev uygulamalarının yanı sıra, ticari ve endüstriyel uygulamaları, finans, sağlık hizmetleri ve kamu sektörünü ve ayrıca endüstri sektörünü ve bilgi teknoloijleri (BT) sektörünü de içine alan pek çok alanda kesintisiz güç sağlar.

En yüksek seviyedeki kullanılabilirliği, en düşük toplam sahip olma maliyetiyle birlikte size sunmak için tasarlanan Eaton 93T UPS, iş sürekliliğinize katkıda bulunur. 93T UPS; yüksek verimlilik, maksimum gerçek güç, güçlü dâhili akü ve en yüksek teknolojinin kompakt ayak iziyle buluştuğu üründür. Sınıfındaki diğer modellere kıyasla % 20’ye kadar daha az ayak izine sahipbu kesintisiz güç kaynağı, size gelir getiren değerli diğer ekipmanlarınız için alan tasarrufu sağlar. 80 kVA’ya kadar güç sağlayan opsiyonel dâhili akü seçeneği ile Eaton 93T UPS, harici bir akü kabini kullanım gereksinimini ortadan kaldırır.

Eaton'ın verimlilik odaklı teknolojileri, satın alma ve operasyonel giderlerinizi önemli ölçüde azaltmanıza yardımcı olur. Şirketimizin Energy Saver System (ESS) teknolojisi, pazarda performansını kanıtlamış, son derece güvenilir bir enerji tasarrufu sistemidir. Bu sistemle Eaton 93T UPS ünitelerinin enerji verimliliği yüzde 99’a kadar çıkmaktadır.

Eaton 93T UPS, Eaton Brightlayer dijital çözümleri ile sorunsuz bir şekilde entegre olarak birinci sınıf performans yönetimi sunar. Bu ünitemiz, sistemin performansını izlemeniz, yönetmeniz ve optimize etmeniz için veri içgörülerinden yararlanmanız amacıyla akıllı operasyonel ve yönetim özellikleriyle donatılmıştır.

Eaton, ayrıca, Cyber Secured Remote Monitoring hizmetini de sizlere sunuyor. Bu çözümümüz, sistem arızalarına hızlı bir şekilde yanıt vermenizi sağlar. Eaton 93T UPS ünitesi için periyodik performans raporu oluşturur. Bu raporlar, tahmine dayalı analizleri ve yaşam döngüsü yönetimini de kapsar. Sisteminizdeki sorunları ortaya çıkmadan önce ve ortaya çıktığı anda çözmenizi kolaylaştırır. Siber güvenlik, Eaton’ın “tasarımla gelen güvenlik” felsefesinin yapı taşlarından biridir.

Buna ek olarak, Eaton’ın Digital Distributed IT Performance Management (DITPM) dijital çözümü, Eaton 93T UPS ünitesini kapsamlı bir şekilde izleyebilmenize olanak tanır. Kullanıcılar, bağlantılı fiziksel ve sanal uç BT ortamlarını, UPS ünitelerini, güç dağıtım ünitelerini (PDU) ve merkezi tek bir lokasyona bağlı diğer cihazları kolayca görüntüleyebilir, izleyebilir ve yönetebilir. DITPM, ortam izleme ve otomasyonla ilgili herhangi bir sorun ortaya çıktığında, kullanıcıları bu durumdan anında haberdar eder. Kapsamlı bu izleme işlevi sayesinde DITPM yazılımımız, Eaton 93T UPS ünitesinin esnekliğini artırır ve elektriksel altyapılar ve BT altyapıları arasında köprü vazifesi görür.