Güncel - Yaşam Kaynak: Tarık DURMAZ 20.06.2024 12:40

Dünya Sushi Günü'nde istediğin an istediğin yerde sushi keyfi seninle

Türkiye'nin ilk hazır sushi markası Sushida, Dünya Sushi Günü'nde ikinci yaşını kutluyor. Sushida, birbirinden lezzetli dört farklı sushi çeşidinin yanı sıra ürün gamına içi dolgulu üçgen sushi Onigiri'yi ve son olarak lezzetli ve pratik öğün arayanlar için ideal bir alternatif olan Poke Bowl'u ekledi.
Dünya Sushi Günü'nde istediğin an istediğin yerde sushi keyfi seninle

Sushi severleri unutulmaz bir lezzet yolculuğuna davet eden Sushida, Dünya Sushi Günü’nde sunduğu enfes tatlar ile sushi keyfini istenilen an istenilen yerde doyasıya yaşatıyor.

Türkiye’nin ilk hazır sushi markası Sushida, Dünya Sushi Günü'nde ikinci yaşını kutluyor. Sushi severlerin gönlünde taht kuran Sushida, sunduğu yenilikler ve nefis seçenekleriyle bu özel günü daha da lezzetli hâle getiriyor.

Dardanel lezzeti, kalitesi ve güvencesiyle Sushida; 8’er parçalık paketlerdeki California Roll ve Philadelphia Roll ile 9’ar parçalık Tokyo Mix ve Kyoto Mix çeşitlerinden oluşuyor. Kyoto mix içeriğine çok sevilen bir lezzet olan Somon Nigiri’yi de ekleyen Sushida; Chopstick, wasabi ve soya sosunun da dahil olduğu içerik ve paketiyle de her an her yerde pratik bir tüketim imkanı veriyor. Evde, işte, sporda, plajda, istenilen her yerde tüketilebiliyor.

 Ürün yelpazesini popüler lezzetler ile genişletiyor 

Sushida, geçtiğimiz yıl dünyada çok sevilen bir sushi lezzeti olan Onigiri’yi beğeniye sundu. Onigiri, Türkiye’de ilk kez üçgen sushi olarak tüketicilerin beğenisine sunuldu. Dışı çıtır nori yosunu kaplamalı ve içi dolgulu onigiri; Ton Balıklı, Somon Teriyaki ve California olmak üzere 3 çeşidiyle sushi severler ile buluştu.  

Ailenin en yeni üyesi Poke Bowl, farklı damak tatlarına uygun birbirinden lezzetli içerikler ve özel soslarla çeşitlendirildi. Karidesli, Tonlu ve Somon Fümeli çeşitleriyle raflarda yerini aldı. Sushida her geçen gün büyüyen ürün yelpazesiyle yenilikçi ürünler geliştirmeye devam ediyor. Dünya Sushi Günü’nde Sushida’nın sunduğu yenilikçi ve lezzetli ürünleri deneyin ve sushi keyfini her yerde yaşayın.