Teknoloji Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 28.03.2024 13:16

DSmart Net kazandırıyor

D-Smart avantajlarla dolu kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Kampanya ile D-SMARTNET aboneleri, interneti ve D-Smart GO film-dizi paketini sadece 199 TL'ye kullanabilecek.
DSmart Net kazandırıyor

Rakiplerinden avantajlı fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çeken D-Smart, yeni kampanyasını duyurdu. D-SMARTNET aboneleri; 16 Mbps’e kadar hızlı limitsiz internetle beraber, efsane film ve dizilerle dolu D-Smart GO film-dizi paketini ilk 3 ay 199 TL, sonraki 15 ay ise yalnızca 439 TL’ye kullanabilecek. 

Efsane dizi ve filmler

D-Smart GO, özel film seçkileri, efsane dizileri, belgeselleri, çizgi filmleri ile 7’den 70’e keyifli zaman geçirmek isteyenler için dopdolu içerikler sunuyor. 

Rus mafya liderinin peşine düşen üç polis memurunun hikâyesini konu alan Ali Sunal, Onur Atilla ve Sarp Bozkurt’un başrolünde olduğu “Hareket Sekiz”, yönetmenliğini Yeşilçam'ın usta ismi Aram Gülyüz'ün yaptığı, başrolünde Gürgen Öz'ün yer aldığı, klasik model bir arabayla ilk sürüşünde hız yaparak, kendisini 40 sene önceki geçmişte bulan bir adamın başına gelen eğlenceli hikâyeleri beyazperdeye taşıyan “Zaman Makinesi 1973” ve Ünlü oyuncu Ali Atay’ın kamera arkasına geçtiği ilk yönetmenlik deneyimi olan, başrollerini Serkan Keskin ile Ertan Saban’ın paylaştığı, Makedonya'da yaşayan Suat’ın ölümcül bir hastalık nedeniyle yatağa düşerek, Oğlu Sakip'a ölmeden önceki tek arzusunu açıkladığı “Limonata” filmleri D-Smart GO’da seyirci ile buluşuyor. 

Outlander ve Fantasy Island gibi efsane dizilerin yeni sezonlarının Türkiye’de izlenebileceği tek dijital platform olan D-Smart GO’da ayrıca belgesel, yaşam ve çocuk kategorilerinde binlerce içeriğe istediğiniz zaman tek tıkla ulaşmak mümkün. 

Kullanıcı dostu ara yüz

Kullanıcı dostu ara yüzü ile ilgi alanlarına özel hazırlanan seçkilere tek bir noktadan ulaşmanın mümkün olduğu D-Smart GO, ekranların en avantajlı uygulamalarından biri olarak öne çıkıyor. “TV İzle” seçeneğinde, yayın akışına bağlı kalmadan paket dâhilindeki tüm TV kanalları 72 saate kadar geri alınabiliyor, yayınlanan program baştan izlenebiliyor ya da durdurulup, geri-ileri sararak da izlenebiliyor. Ayrıca, “Bulut Kayıt” özelliği ile seçili TV kanallarındaki programları kaydederek bulutta kişiye özel ayrılan alanda 30 gün saklanabiliyor ve istenildiği zaman istenilen cihazdan izlenebiliyor.