Spor Kaynak: Hibya Haber Ajansı 25.05.2024 12:00 Güncelleme: 25.05.2024 12:54

DS Automobiles E-Tense Golf Turnuvası başladı

DS Automobiles, 25-26 Mayıs tarihlerinde Riva MVK Golf sahasında İstanbul Golf Kulübü ile birlikte DS Automobiles E-Tense Golf Turnuvası'nı düzenliyor.
DS Automobiles E-Tense Golf Turnuvası başladı

DS Automobiles, seyahat sanatını temsil eden modellerini golfseverler ile buluşturuyor. DS Automobiles’in Türkiye’de golf sporunun gelişimine katkısı olan İstanbul Golf Kulübü ile birlikte 25-26 Mayıs tarihlerinde ikinci defa düzenleyeceği turnuva, bu sene Riva MVK Golf sahasında gerçekleştirilecek.

DS Automobiles düzenlediği turnuvayla golf sporuna olan ilgiyi artırmayı ve deneyimli golf sporcularına yeni bir rekabet alanı açmayı hedefliyor. İki gün boyunca toplam 176 sporcuya ev sahipliği yapacak turnuva kapsamında ayrıca dün de 40 minik sporcu yarıştı.

Türkiye’de E-Tense teknolojisinin sunulduğu DS 7 E-Tense ve DS 9E-Tense modellerinde şehir içinde 81 kilometreye kadar tam elektrikli sürüş menzili sunulurken, uzun yolculuklarda menzil ve şarj istasyonu bulma endişesi olmaksızın elektrikli sürüş deneyimi ve konforu stres faktörü olmadan sunulabiliyor. 

DS Automobiles’in modellerinin sergileneceği turnuvada konuklar, test sürüşleri de gerçekleştirip Fransız lüksünü deneyimleme imkanı bulacak. İş, spor ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin katılacağı DS Automobiles E-Tense Golf Turnuvası’nın ödül töreni 26 Mayıs Pazar Günü Riva MVK Golf Sahası’nda düzenlenecek törenle takdim edilecek.