Magazin 25.08.2019 00:30 Güncelleme: 24.08.2019 21:01

Doğduğu Günde Doğduğu Yerde Festival Yaptı

Organizasyonunu ünlü koreograf Uğurkan Erez'in Vize Belediyesi için yaptığı 12'inci Vize Tarih ve Kültür Festivali geçtiğimiz gün başladı. İlk gününde 90'lar'ın unutulmaz ismi Jale, Balkan müziğinin sevilen sesi Suzan Kardeş'in de sahneye çıktığı festivalin sunuculuğunu Çiğdem Tunç üstlendi.
Doğduğu Günde Doğduğu Yerde Festival Yaptı

Binlerce müzikseverin yoğun ilgi gösterdiği festival hayli coşkulu geçti. Festival ile ilgili görüşlerini dile getiren Uğurkan Erez, “Vize’de annem ve babam yıllarca öğretmenlik yaptı. Ben de doğduğum toprakların insanlarına doğduğum günde vefa borcumu ödüyorum. İlk festival organizasyonum, devamı gelecek” şeklinde konuştu.

Uğurkan Erez’in ismi Festival Alanına Verildi

Bu organizasyonda müzikseverler, 90’lı yıllardan günümüze, Balkan şarkılarından dans gösterilerine birçok sahne performansıyla coşkulu dakikalar yaşadılar. Vize Belediye başkanı Ercan Özalp, bu muhteşem organizasyonu gerçekleştiren Uğurkan Erez’in ismini festival alanına verdi. Vize Festival Alanı'nın ismi Uğurkan Erez Festival Alanı olarak değiştirildi. 3 gün sürecek festivalin son gününde ise ünlü sanatçı Hande Yener Sahne performansı sergileyecek.

--