Güzellik Kaynak: Musa ALİOĞLU 08.02.2024 08:42

Divarese ile Aşka Adım At!

Divarese'nin kadın ve erkek koleksiyonunda yer alan ayakkabı, çanta ve aksesuarlar ile aşka adım atın!
Divarese ile Aşka Adım At!

Şıklık ve konfor denilince akla ilk gelen marka olan Divarese’nin koleksiyonunda yer alan her bir parça, aşkın en güzel tonlarıyla tasarlandı. Sevgilinizin stiline uygun romantik dokunuşlarla dolu bu koleksiyon, ona olan sevginizi en özel şekilde ifade etmenizi ve birlikte aşk dolu adımlar atmanızı sağlayacak.

Divarese’nin ayakkabı ve bot seçenekleri ile adımlarınızla aşkın izlerini bırakabilirsiniz. Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan ayakkabılar ve botlar her zaman olduğu gibi stil dolu bir hediye alternatifi olarak Sevgililer Günü'nde de yanınızda! Taba, bordo ve siyahın en güzel hallerini tasarımlarıyla yansıtan Divarese’nin deri ve süet modelleriyle en şık çift siz olacaksınız.

 

Kış aylarının vazgeçilmezi çizmeleri de sevgilinize stil dolu ve şık bir hediye olarak düşünebilirsiniz. Sezonun favorileri arasında yer alan kalın topuklu ya da sivri burunlu, dokulu modellere hayran kalacaksınız.

 

Sevgilinizin stiline uygun seçebileceğiniz çanta ve cüzdanları da pratik ve şık hediye seçenekleri arasında düşünebilirsiniz. Desenli bir cüzdan ya da özel günlerinizi taçlandıracak bir çanta, ilk akla gelenler! Sevgililer Günü’nüzü Divarese ile renklendirirken hem kendinizi hem de sevdiğinizi şıklık ve konfor ile şımartabilirsiniz.

 

Soğuk günlerde sıcacık bir dokunuş için Divarese tam size göre!  Yumuşak dokulu şallar ve bereler, toka detayları ve dikiş işçiliği kusursuz tasarlanan deri eldivenlerle sevgilinize sıcacık hediyeler sunabilirsiniz.