Eğitim Kaynak: Tarık DURMAZ 19.06.2024 10:16

Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri 24. Kez Sahiplerini Buldu

Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaşırken mezuniyet ve ödül töreni gerçekleştirildi. Törende, okulu dereceyle bitiren ilk 3 öğrenci, Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri kapsamında toplam 50 Cumhuriyet altınının sahibi oldu.
Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri 24. Kez Sahiplerini Buldu

50. yaşını kutlayan Sabancı Vakfı’nın başarılı öğrencileri desteklemek amacıyla 24 yıldır sürdürdüğü “Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri” bu yıl da sahiplerini buldu. Dilek Sabancı tarafından yaptırılan ve 1997 yılında eğitim-öğretime kazandırılan Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni dereceyle bitiren ilk üç öğrenciye toplamda 50 Cumhuriyet altını verildi.

 

Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bu yıl ödül kriterlerini sağlayarak dereceye giren öğrenciler arasında okul birincisi Esma Nur Yiğit 25, ikinci Emine Şeyma Yüksel 15 ve üçüncü Simge Tırıl 10 Cumhuriyet altının sahibi oldu. 

 

Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden bu yıl 160 öğrenci mezun olurken her yıl olduğu gibi Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda en yüksek puanı alarak üniversiteye yerleşen üç öğrenciye lisans öğrenimleri süresince “Dilek Sabancı Başarı Bursu” verilecek.