Güncel - Yaşam Kaynak: Özlem BABACAN 05.05.2024 19:03

DHL Express Türkiye, Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2024 Listesi'nde 2. oldu

DHL Express Türkiye, Great Place to Work Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2024 Listesi, 1000+ Çalışan Kategorisi'nde üst üste 5. kez derece aldı.
DHL Express Türkiye, Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2024 Listesi'nde 2. oldu

30 Nisan 2024 – DHL Express Türkiye, kurum kültürünün değerini ve çalışanların mutluluğunu her zaman en üstte tuttuğunu bu yıl yeniden kanıtlayarak Great Place to Work Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024 Listesi’nde 2’nci seçildi. Great Place to Work Enstitüsü, her yıl çalışanların oylarıyla belirlenen listede, 1000+ Çalışan Kategorisi’nde DHL Express Türkiye’nin yeniden en üst sıralarda yer aldığını açıkladı.

“Her zaman en büyük önceliğimiz “insan”

Bir kez daha Great Place To Work Enstitüsü tarafından ödüllendirilmenin onurunu yaşadıklarını belirten DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu, “Çalışma arkadaşlarımızın oylarıyla üst üste beşinci kez Türkiye’nin En İşverenleri Listesi’nde adımızı üst sıralarda görmek bizi gururlandırmaya devam ediyor. Yaptığımız her işe “insan” odaklı bakmanın öneminin farkındayız. DHL olarak, “As One” olarak tanımladığımız “ekip birlikteliği” yaklaşımını benimsiyoruz. Kurum kültürünün gücünü çalışanlarımızın özverisinden ve mutluluğundan alıyoruz. İşini tutkuyla yapan ve mükemmeli yakalamak için çalışan büyük bir ekip olmamız, başarımızı geleceğe taşımamızda en büyük etken. Aldığımız bu ödül de bu değerleri taşıdığımızın en güçlü kanıtı.” dedi.