Halkbank web
Ekonomi 19.07.2017 13:26

​Devletimizin sahip çıktığı gençler minderde yarıştı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü yurtlarında kalan genç erkekler arasında düzenlenen 8. Türkiye Güreş Şampiyonası'nda minderde ter döken sporcular ödüllendirildi.
​Devletimizin sahip çıktığı gençler minderde yarıştı

Bereket Döner sponsorluğunda iki gün süren güreş şampiyonasının geçen Perşembe akşamı ödülleri dağıtıldı. 11 Temmuz'da başlayan İstanbul Siyavuşpaşa Durağı Çocuk Sitesi Spor Salonu'nda gerçekleşen şampiyonada, 28 ilden gelen genç güreşçiler kendi sikletlerinde şampiyonluk için ter döktü.

Türkiye Güreş Federasyonu işbirliği ile düzenlenen şampiyonaya bu yıl 248 genç güreşçi katıldı. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde ve devlet korumasında bakım hizmeti alan gençler, 10 ayrı siklette madalya için yarıştı.16 güreşçi minderdeki başarıları ile madalya aldı.

Bu yıl 8. kez düzenlenen şampiyonada ödül töreni sırasında genç güreşçiler ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri arasında sıcak anlar yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya tesislerinde düzenlenen ödül töreninde Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ali Fuat, Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek'e katkılarından dolayı plaket verdi.

Nezif Emek de minderde ter dökerek adını madalya listesine yazdıran genç güreşçilere, ödül töreninde plaketlerini teslim ederek tebrik etti ve sevinçlerini paylaştı.