Magazin Kaynak: Bahar YILDIRIM 25.05.2024 13:57

Cihan, Hançer uğruna annesine meydan okur

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Gelin, Cumartesi ve Pazar akşamı ekrana gelecek yeni bölümleriyle merakla bekleniyor. Sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sevilen dizinin 25. bölümü 25 Mayıs Cumartesi saat 19.00'da 25. bölümü de 26 Mayıs Pazar akşamı yine saat 19.00'da herkesi ekran başına kilitleyecek.
Cihan, Hançer uğruna annesine meydan okur

FYM Film Yapım Merkezi’nin yapımcılığını üstlendiği, Taner Tunç'un yönettiği ve senaryosunu Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar'ın kaleme aldığı “Gelin”, yeni bölümleriyle yine çok konuşulacak...

Gelin’in bu haftaki bölümlerinin konusu şöyle:
Cihan, annesinin karşısına dikilip “Sen bu kıza yanlış yaptın anne… Büyük yanlış yaptın hem de! Bunu telafi etmek zorundasın!” diyerek Hançer’den özür dilemesini ister. Mukadder’in geri adım atmamasıyla Cihan, Hançer ile beraber konağı terk eder. Hançer, Cihan’ın onu korumasından etkilenmiştir.
Tüm bu anlara tanık olup Cihan ile annesinin gerilimini fırsat bilen Beyza ise Mukadder’i Hançer’e karşı doldurur.
Hançer ise Cihan’ın gece nereye gittiğini merak ederken Cihan bu sırada ofiste Hançer’in kazak motifini bir kağıda çizmektedir.
Bütün geceyi bu motif üzerinde çalışarak geçiren Cihan, eve dönmeyince Hançer’in merakı artar. Ancak birçok kere denese de bir türlü Cihan’ı aramaya cesaret edemez.
Talya Çelebi, Cenay Türksever, Betigül Ceylan, Çisel Kuşkan, Sidal Damar, Kutay Şahin, Ekrem Bozgül, Can Tarakçı, Ceren Yüksekkaya, Deniz Değirmenci, Yasemin Yeşilgöz, Günnur Adıgüzel, Elif Çapkın, Güneş Ebrar Özgül, Türker Kantar ve Arif Nazım gibi oyuncuların yer aldığı “Gelin” dizisinin 25. ve 26. bölümleri soluksuz izlenecek...

Gelin, 25. bölümüyle 25 Mayıs Cumartesi akşamı saat 19.00’da Kanal 7’de…