Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 15.04.2024 13:37

Çeşitli Aktivitelerle 2024 Yılı Boyunca Kutlanacak

The LEGO Group, Lucasfilm iş birliğiyle 25'inci yıl kutlamalarını Ocak ayı itibarıyla Nürnberg Uluslararası Oyuncak Fuarı'nda başlattı. Tüm yıl sürecek kutlamaların bir parçası olarak duyurulan LEGO® Star Wars™ 25-Second Film Festivali'nin yanı sıra, 25'inci yıla özel olarak tasarlanan logo ile birlikte yeni LEGO® Star Wars™ setleri de raflarda yerini almaya başlıyor
Çeşitli Aktivitelerle 2024 Yılı Boyunca Kutlanacak

Lucasfilm ile The LEGO Group arasındaki LEGO® Star Wars™ iş birliğinin 25’inci yılında, Nürnberg Uluslararası Oyuncak Fuarı’nda başlayan kutlamalar, bir yıl boyunca çeşitli aktivitelerle devam edecek. 25’inci yıl, The LEGO Group tarafından bu iş birliğinde bir dönüm noktası olarak görülüyor ve dünya genelindeki LEGO Star Wars tutkunlarını onurlandıracak aktivitelerle taçlandırılıyor.

 

1999'da New York'taki Uluslararası Oyuncak Fuarı'nda duyurulan LEGO Star Wars iş birliğinin 25’inci yılında, yıl dönümüne özel LEGO Star Wars setleri, Nürnberg Oyuncak Fuarı’nda ilk kez gösterildi. Bu setler arasında Millennium Falcon™ ve Invisible Hand™ yıldız gemilerinden ilham alarak yepyeni yapım deneyimlerini içeren yeni bir Starship Koleksiyonu serisi; Tantive IV™ gemisinden ilham alan iki yapım seti ve R2-D2™'yi onurlandıran özel bir 25’inci yıl yapım seti bulunuyor. Bazı setler, bu özel kutlama için daha önce LEGO formunda görülmemiş koleksiyonluk minifigürler ve yıl dönümüne özel parçalar içeriyor.

 

The LEGO Group diğer yandan mart ayında, LEGO Star Wars 25-second Film Festivali'ni duyurdu ve dünyanın dört bir yanındaki hayranlarını, en sevdikleri Star Wars anlarını yeniden yaşadıkları, Star Wars  yapım setleri ile yeni bir deneyim ortaya koydukları ya da evlerinin baş köşesinden ayırmadıkları minifigürler ile Star Wars ve LEGO tutkularını gösterdikleri kendi 25 saniyelik filmlerini göndermeye davet etti.

 

LEGO Star Wars iş birliğinin 25’inci yıl dönümüne özel olarak tasarlanan setlerin yanı sıra, özel yeni bir minifigürle birlikte gelen DK'nin LEGO Star Wars Görsel Sözlüğü'nün güncellenmiş bir baskısı da yer alıyor. Nisan 2024'ten beri LEGO tutkunlarının erişimine hazır.