Magazin Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 19.06.2024 14:56

Cem Yenel'den viral hit alarmı

Viral olan şarkıları ile son dönemin en üretken isimlerinden Cem Yenel, Her Şeyim Olabilirdin isimli yeni şarkısını Warner Music Türkiye etiketiyle yayımladı.
Cem Yenel'den viral hit alarmı

 

İlk dinleyişte dinleyiciyi içine çeken şarkı, Cem Yenel'in viral şarkılarına bir yenisini daha ekleyeceğinin sinyalini verirken pop müzik türünde hit olmaya aday bir çalışma olduğunu da hissettiriyor. 

 

Söz ve müziği daha önceki çalışmalarında da olduğu gibi Cem Yenel'in kendisine ait olan Her Şeyim Olabilirdin şarkısının prodüktör koltuğunda Can Atayılmaz oturuyor. Mix ve mastering çalışması Utku Ünsal tarafından gerçekleştirilen şarkıda kemanları Mert Kemancı ve gitarları Fatih Ülker çaldı. 

 

''Kalpten soğuma ve zincirlerini kırma şarkısı.'' 

 

Cem Yenel, yeni projesini ile ilgili duygularını: '' Her Şeyim Olabilirdin, yaşanmamışlıkların şarkısı. Her şeyin olmanın kıyısından geçen biri hayatından gidince hiçbir şeyin olur ya birden, tam olarak bunu anlatıyor şarkı. Şarkıyı yazarken bu temayı düşünüyordum, her şeyim olabilirsin diye mırıldandım, sonra dedim ki şimdi hiçbir şeyimsin. Sosyal medyada Cemal Süreyya’nın sanılan bir şiir var, aslında Mehmet Ercan’a aitmiş. Diyor ki baktım sana kırgın değilim kızgın değilim, dargın değilim, kısacası ben artık sana hiçbir şey değilim. Hiçbir şeyimsin dedikten sonra dedim ki hiçbir şeyim bile değilsin… Kalpten soğuma ve zincirlerini kırma şarkısı biraz. Özgürleşme teması içeriyor.’’ sözleriyle dile getiriyor.

 

Şarkının klip çekimini İrlanda'da gerçekleştiren ve klibin yönetmenliğini de üstlenen Cem Yenel, klipte bir arkadaşı ile kamera karşısına geçiyor. Klip, genç aşıkların İrlanda’daki romantik anlarının ardından yaşadığı ayrılığı ve ayrılık sonrası ana karakterin o yolları tekrar yalnız yürümesini anlatıyor.

 

Cem Yenel'in yeni şarkısı Her Şeyim Olabilirdin ve klibi, 14 Haziran tarihi itibarıyla Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımda!