Magazin 27.06.2022 04:59 Güncelleme: 26.06.2022 21:48

"BU KIYAFETLE 400 KONSERİ TAMAMLAYACAĞIM"

Türk sanat müziğinin güçlü seslerinden Ayta Sözeri, önceki akşam Bodrum'un gözde mekanlarından Varyete'de sahne aldı.
"BU KIYAFETLE 400 KONSERİ TAMAMLAYACAĞIM"

Sözeri sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Siyah omuzdan askılı şık bir kıyafetle sahneye çıkan Ayta Sözeri basın mensuplarının yine çok şıksınız demesi üzerine;

Bu kıyafetle sık sık sahne aldığım için insanlar konuşabiliyorlar ama aynı kıyafetle de sahneye çıkılabilir bence onu anlatmaya çalışıyorum. Durmadan yeni elbiseler yapmaya gerek yokmuş gibi geliyor bana hele ki böyle zor zamanlarda, o yüzden bende bu kıyafetimi dört yüz konseri tamamladıktan sonra üzerimden çıkartacağım. Şu an iki yüz seksen iki konser oldu daha dört yüze çok var, zor şartlarda bu günlere geldiğimi biliyorsunuz bu yüzden tutumluyum  biraz daha bu kıyafetle beni görmeye devam edeceksiniz.  Bu sezon yoğun geçecek bu gece Varyetede ilk Bodrum sahnemiz olacak sezon sonuna  kadar dinlenmek  yok. Eylülde bir ara vereceğiz, kısmetse Gülse Birsel ile yeni bir sinema filmine başlayacağız bir de gençliğimden beri en çok istediğim şeyi yapacağım dörtlü maksi single çıkartacağım bunu plağa basılabilecek şekilde çıkartacağım bana hatıra bir plağım olsun istiyorum  diyerek sevenlerinin karşısına çıktı.

Röportajın ardından sahnenin yolunu tutan Ayta Sözeri, repertuarında Türk sanat müziğinin yanı sıra Sezen Aksu şarkılarına da yer verdi. "Sezen hanım şarkıları sadece kendisi okusun diye yazıyor sanırım" diyerek Minik serçeye takılan Sözeri "Şaka  bir yana yazdığı her besteyi severek okuyorum" dedi. Sahnede ki enerjisiyle sevenlerini ayağa kaldıran başarılı sanatçı bir ara bacaklarını göstererek "Gülşen ve Melek Mosso işine baksın bacak bizde de var" diyerek Varyete müdavimlerini kahkahaya boğdu.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Sözeri, programını "Yanayım Yanayım" şarkısıyla noktalayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi.