Magazin Kaynak: Rahime SEZGİN 27.07.2024 12:08

Bedri Baykam'ın özel misafiri

Bir süre önce Antalyaspor kadın takımı ile sözleşme imzalayarak Süper Lig'e transfer olan Nevide Çiçek, geçtiğimiz ay Moskova'da yapılan güzellik yarışmasında üçüncü olarak Miss Turizm seçilmişti.
Bedri Baykam'ın özel misafiri

İzmir Çeşme’de tatil yapan Nevide Çiçek, çağdaş sanatın en önemli figürlerinden biri olan Bedri Baykam’ın Bodrum Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Başyapıtlar” sergisinin açılışına katılarak sanata ne kadar değer verdiğini gösterdi.

Bedri Baykam, sergisini gezmeye gelen genç modele tüm eserlerini tek tek anlatırken, Genel ve Çok Özel İlişkilerin Sakıncalı El Kitabının Nevide Çiçek’e imzalayarak hediye etti.

Prof. Dr. Kıymet Giray’ın küratörlüğünde gerçekleşen Bedri Baykam’ın “Başyapıtlar” sergisi, Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde 31 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek.

Nevide Çiçek'in sanata olan bu ilgisi, hem spor hem de güzellik yarışmalarındaki başarılarının yanı sıra sanat dünyasında da kendini göstermesi, onu çok yönlü bir figür haline getiriyor. Sanat ve kültüre olan bu tutkusunun, onun kişisel ve profesyonel gelişimine katkıda bulunacağına şüphe yok.