Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 12.04.2024 07:00

Bayramda Divarese her yerde

Divarese İlkbahar / Yaz 24' koleksiyonunun modern, şık ve konforlu tasarımları bayramda da stilinize eşlik edecek. Yenilikçi tasarımları ve konforlu modelleri ile Divarese, şıklığı adımlarınıza taşıyor.
Bayramda Divarese her yerde

Divarese kadın koleksiyonunda yer alan birbirinden renkli babetler bayram tatiliniz boyunca stilinize konfor ve şıklık katıyor. Bayram ziyaretlerinizde tercih edeceğiniz birbirinden güçlü tasarımlara sahip stilettolar bayram şıklığınızı tamamlıyor. Rahatlık ve stil dendiğinde akla gelen ilk tasarımlar olan loaferlar bayram kutlamalarınızda stilinizi konforla yükseltiyor. Tüm görünümü tamamlayan renkli çantalar ise hem şehirde hem de tatilde vazgeçilmezlerin arasında yerini alıyor. 

Divarese erkek koleksiyonunda her mevsim tercih edilen loaferlar bu bayramda da şıklık ve konforu bir arada yaşatıyor. Rahatlığı ve estetiği bir araya getiren birbirinden konforlu modeller, her yerde mükemmel bir tercih olmaya devam ediyor. Stil sahibi erkeklerin her sezon gardırobuna eklemek istediği şık ayakkabılar bayramda tarzı kadar rahatlığına önem veren erkeklerin tercihi oluyor.