Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Hibya Haber Ajansı 25.03.2024 13:01 Güncelleme: 25.03.2024 16:52

Başkan Yavaş: Ankara'nın bütün ilçelerine gidip gerekli yatırımları yapıyorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehit yakınları, gaziler ve Gölbaşılılarla iftar sofrasında bir araya geldi.
Başkan Yavaş: Ankara'nın bütün ilçelerine gidip gerekli yatırımları yapıyorum

Mansur Yavaş, 2019 seçimleri öncesi kendilerine yönelik atılan iftiraları anımsatarak, “Neden? Mevcut durumun devam etmesini istiyorlar. Kendileri icraatlarıyla ortaya çıkamayıp ancak insanları karalayarak orada oturmak istiyorlar. İnsanları kutuplaştırarak orada oturmak istiyorlar. 5 yıl geçti, onların söylediklerinin hiçbirisi olmadı.” diye konuştu.

Beş yıl boyunca şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı sergilediklerini anlatan Başkan Yavaş, “Eskiden kimse sizlere ihtiyaçlarınızı sormuyordu. 2-3 dönem, 4 dönem muhtarlık yapan arkadaşlarımız hayatında belediyenin kapısından içeri girememiş, eski belediye başkanlarının yüzünü dahi görme fırsatı olmamıştı. Ben şimdi geziyorum. Böyle bir ayrım yapmadığım için Ankara'nın bütün ilçelerine gidip gerekli yatırımları yapıyorum.” dedi.

Ankara’da 34 bin emekliye düzenli olarak destek olduğunu belirten Yavaş “Bunların gözü betonda, plastikte. Başka bir şey gördükleri yok. Belediye; ‘Doğumundan ölümüne kadar kişilerin tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenen kurumdur’ diye tarif edilir. Bir belediye başkanı, kentin hem annesidir, hem babasıdır, hem abisidir, hem kardeşidir. Burada yaşayan 6 milyon insanın 6 milyonunun da derdiyle ilgilenecek. Bizim anlayışımız budur.” ifadelerini kullandı.

Kendisine yönelik ‘Algı yapıyor’ iddialarına da değinen Yavaş, “Televizyona çıkmam, bir tane fotoğrafımı asmam ‘algı yapıyor’ diyorlar. Bunu diyenler size saf muamelesi yapıyor. Sanki sizi anlamıyorsunuz, biz sizi kandırıyoruz… Kimin gerçek belediyecilik yaptığı, Ankara halkının gerçekte neyi istediği ve bu belediye başkanının ona uygun davrandığını sandık sonuçları onlara gösterecek.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.