İzmir Kaynak: Hibya Haber Ajansı 02.03.2024 11:00 Güncelleme: 02.03.2024 15:09

Başkan Soyer, Buca'daki kütüphanede gençlerle buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Buca'da açılan 100. Yıl Kitap Kafe ve Kütüphaneyi ziyaret etti.
Başkan Soyer, Buca'daki kütüphanede gençlerle buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Buca’da aralık ayından itibaren hizmet veren kitap kafe ve kütüphaneyi ziyaret ederek gençlerle sohbet etti.

Gençlerin sorularını da yanıtlayan Başkan Soyer, “Ben hiçbir şeyden vazgeçecek değilim. Sonuçta bu memleket için ne iş yapıyor olursak olalım elimizden ne geliyorsa daha fazlasını yapacağız. Bunlar nöbet işleri o yüzden ben bu dönem elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. İçim rahat.” dedi.

“Süse, püse yatırım yapmadım”

Başkan Soyer,  oy kazanmanın en kolay ve en tatlı yolunun süse, püse yatırım yapmak olduğunun altını çizerek, “Görev sürem boyunca 50 yıldır halı altına süpürülen alanlara yatırım yaptım. Süse, püse yatırım yapmadım. Herkese demokratik davrandım. Ben 5 yıl içerisinde çok daha fazlasını yapmak isterdim ama nerede olursam olayım sizler için daha fazlasını yapacağım. Siyaset hayatı dönüştürme sanatıdır.” şeklinde konuştu.

 24 saat açık kitap kafede gece çorbası başlayacak

Buca 100. Yıl Kitap Kafe ve kütüphaneyi her gün kullandıklarını Başkan Soyer’e anlatan öğrenciler, “Bizler ders çalışmak için resmen sıraya giriyoruz. Burası çok kalabalık oluyor. Hem de dışarıya göre kahveleri çok ucuz. 25 liraya filtre kahve içiyoruz” dedi. Başkan Soyer, kahvenin yanına gece çorba servislerine de başlanması talimatını yetkililere iletti.