Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 25.05.2024 17:30 Güncelleme: 25.05.2024 11:43

Başkan Özer: Esenyurtumuzun ihtiyaç duyduğu yeşil alanları yapacağız

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye yeni bir park kazandırdı. Özer, kısa sürede Esenyurt'a 14 mahalle parkı, 15 kreş ve 4 Kent Lokantası yapacaklarının müjdesini verdi.
Başkan Özer: Esenyurtumuzun ihtiyaç duyduğu yeşil alanları yapacağız

Akçaburgaz Mahallesi 3035. Sokak’ta bulunan 2 bin 340 metrekareye sahip parkın içinde basket sahası, çocuk oyun grubu, fitness takımı ve yürüyüş yolu bulunuyor.

Vatandaşlar ve ilçe protokolü ile birlikte parkın açılışını gerçekleştiren Başkan Özer, “Hizmet yaparken, halkla buluşurken mutlu oluyorum. Bundan sonra da bu hizmetlerimiz devam edecek. Esenyurt halkına feda olsun” diyerek ilçeye 14 park, 15 kreş ve ikisi İBB’ye ikisi Esenyurt Belediye’sine ait olmak üzere 4 Kent Lokantası yapacaklarının müjdesini verdi.

Başkan Özer, Esenyurt’un geçmişte betona kurban edildiği için yeşil alanların yok denecek kadar az olduğunu dile getirerek, “Biz bundan sonra yeşile, parka, bahçeye önem vereceğiz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımızla da görüştüm. Büyük alanları Büyükşehir'le beraber yeşil vadiler haline getirebilmek için el ele vereceğiz. Esenyurtumuzun ihtiyaç duyduğu yeşil alanları mutlak surette yapacağız.” diye konuştu.